Pisci preporučuju: popust od 30% na knjige koje predlaže Mirjana Bobić Mojsilović

U danima kad vreme uglavnom provodimo kod kuće, knjiga nam je jedan od najboljih prijatelja. Zato vam preporučujemo da se okružite sa što više knjiga, a naše pisce smo zamolili da naprave svoju listu top tri knjiga za čitanje u ovom periodu.

PR
foto: Vukica Mikača / Laguna promo
foto: Vukica Mikača / Laguna promo
.

Naslove koje predlažu autori, kao i poslednju knjigu pisca koji ih preporučuje, sada možete da nabavite za svoju kućnu biblioteku po specijalnoj ceni – sa popustom od 30%. Akcija traje tri dana, i to samo na sajtu www.laguna.rs.

Lagunina besteseler autorka Mirjana Bobić Mojsilović izdvojila je za ovu priliku tri naslova i podsetila čitaoce na to da je život uz knjige mnogo bolji nego život bez knjige.

„Dragi prijatelji, vreme izolacije i određene neslobode zapravo nam pruža ogromnu slobodu duha i zato je knjiga stvarno naš najveći prijatelj.

foto: Promo Laguna
foto: Promo Laguna
.

Prva knjiga koju preporučujem je ’Pozitivna energija’ čuvene doktorke Džudit Orlov. To je knjiga u kojoj možemo naći mnogo mudrih saveta o tome kako da pobedimo anksioznost, depresiju i, ono što je najvažnije, strahove. Nije li borba protiv straha danas, možda, i najvažnija stvar koju možemo da uradimo za sebe?

foto: Promo Laguna
foto: Promo Laguna
.

Druga knjiga je ’Male žene’ Luize Mej Olkot, čuvena i voljena knjiga, uz koju ćete ludo da se provedete i da više zavolite sopstveni mali život. Priča je bazirana na autorkinom detinjstvu i govori o četiri sestre i njihovom odrastanju u jednoj maloj sredini u Novoj Engleskoj.

foto: Promo Laguna
foto: Promo Laguna
.

Treća knjiga je ’Svet po Garpu’ Džona Irvinga. To je priča o mami, čuvenoj feminstkinji, i njenom zamalo čuvenom sinu Garpu. Oni žive u svetu, ili u vreme, ili u ideologiji prepunoj seksualnih ekstremnosti, tako da garantujem vrlo dobar provod i uz ’Svet po Garpu’ i uz knjige uopšte, jer, ponoviću, ljudi koji čitaju imaju bolje živote od onih koji ne čitaju.

Držite se i ne može nam niko ništa!“

foto: Promo Laguna
foto: Promo Laguna
.

Izdvajamo i knjigu „Glad“ Mirjane Bobić Mojsilović. To je roman o svim našim gladima, o čoveku koga svi poznajemo i na koga svi pomalo i ponekad ličimo. A on je oduvek želeo da bude neko drugi. Ovo je priča o beogradskom Getsbiju koji je živeo u iluziji ne samo da će osvojiti Dejzi svoje mladosti već i da veliki novac znači veliku sreću.

Dakle, knjige „Pozitivna energija“, „Male žene“, „Svet po Garpu“ i „Glad“ u naredna tri dana, od nedelje 12. aprila do srede 15. aprila u 9 ujutru, preko našeg sajta www.laguna.rs, možete nabaviti po specijalnoj ceni sniženoj za 30%.

Uživajte u čitanju!