Urban

Roman Mirjane Bobić Mojsilović "Ono sve što znaš o meni" u knjižarama od 20. marta

Glavne junakinje romana „Ono sve što znaš o meni“ bestseler autorke Mirjane Bobić Mojsilović su četiri glumice koje vode potpuno različite živote. Iznenada se spajaju u istoj tački, kada dobiju poziv da dođu na snimanje probnih scena za film čuvenog reditelja Borisa Pavlovića.

18.03.2020. - 10:15h pr
Novi roman Mirjane Bobić Mojsilović
Novi roman Mirjane Bobić Mojsilovićfoto: Promo Laguna

Nađa, Ana, Jelena i Una u potrazi za jednom jedinom rečenicom koja daje smisao svakom životu, putuju na Sveti Stefan da izgovore monolog svog života. Svoje račune svodi i taj fatalni muškarac, reditelj Boris Pavlović. Da li je režiranje života ponekad nesebična rabota? Da li laž može biti plemenita? Da li je jedna rečenica dovoljna? I da li, kad lažljivac kaže da laže, on govori istinu, samo su neka od pitanja kojima se bavi ovaj roman. Jer ono što znamo jedni o drugima, uvek je tako malo, samo nekoliko reči, baš kao što kaže pesma Arsena Dedića.

„’Ono sve što znaš o meni’ je roman o velikim ljubavima, čežnji, o potrazi za srećom i o gestu koji svakom životu daje novi smisao. Ko nije voleo taj nije ni živeo. Može li jedna rečenica da promeni sve? Naravno da može, jer – život je film“, rekla nam je povodom izlaska knjige autorka Mirjana Bobić Mojsilović.

Knjigu „Ono sve što znaš o meni“ možete pronaći od petka 20. marta u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.