Mesto dobre zabave: Pravac jutjub kanal "Slonoxy Pictures"!

Ukoliko već niste otkrili jutjub kanal Slonoxy Pictures, predlažemo vam da to uradite što pre, jer vas očekuje pregršt zanimljivih tema i to za sve generacije!

Mesto dobre zabave, foto: Printscreen: Youtube
Mesto dobre zabave, foto: Printscreen: Youtube
.

U jednoj od epizoda, tinejdžeri su komentarisali spotove i muziku Sare Jo, a u najnovijoj pevačica se osvrnula na njihove komentare i uzvratila im istom merom.

"Sara Jo reagovala je na tinejdžere koji su komentarisali njene pesme u prethodnoj epizodi Slonoxy Pictures! Konačno saznajemo šta kaže u "obojebiponovo" i šta je uradila kad je videla YT klip za koji je mislila da je zauvek obrisan! Da li misli da sada bolje peva? A tu je i tema: Baka Prase!", ističe autor A.S..

Slonoxy Pictures je nov YouTube kanal, koji se pojavio tek pre dva meseca.

"Sve ono što sam naučio o fotografiji, videografiji, svetlu, marketingu, društvenim mrežama unazad 15 godina, svi kontakti i prijateljstva koje sam stekao u životu - stalo je u ovih 15 minuta i u epizode koje slede u narednim danima. Iako je i dalje sve 'kućna radinost' prilično sam zadovoljan i ponosan na to kako je ispalo. Slonoxy Pictures će biti, tj. već je - jedan kulturan YouTube kanal na kom ćete moći da čujete neke nove pesme, možda se prisetite nekih starih, te vidite reakcije na iste. Osim muzike, biće reakcija i na filmove, serije, hranu. Ali i raznih izazova poput 'Pokušaj da se ne smeješ' i slično", navodi autor.

Kroz ovaj studio do sada je prošlo na desetine ljudi. Bilo je tu dece od sedam godina, ali i starijih od 60. I svi su dobrodošli.

Zaista je zanimljivo gledati različite ljude, različitih životnih doba kako drugačije, a u nekim situacijama i isto, reaguju na zadate teme.

Zato, ako već niste, obavezno posetite jutjub kanal Slonoxy Pictures i zapratite ga, jer vas očekuje pregršt zanimljivih tema!