Urban

Ženstvenost, prefinjenost, sofisticiranost i elegancija: Venčanice Danijele Božić pričaju neke nove priče

Modna dizajnerka Danijela Božić sama postavlja jasan put u modi. Ženstvenost, prefinjenost, sofisticiranost i elegancija su ono što predstavlja.

11.12.2019. - 09:15h
Modna dizajnerka Danijela Božić sama postavlja jasan put u modi
Modna dizajnerka Danijela Božić sama postavlja jasan put u modifoto: Miloš Delić

Iz porodičnog biznisa starog više od 20 godina, Danijela nastavlja sa svojim potpisom i pečatom, vizijom i kvalitetom prepoznatim širom sveta.

Pre par godina razmišljajući o venčanici kao haljini u drugačijoj formi, odelu ili kombinezonu, počela je da se razvija ideja kako bi mogla još da izgleda ta bela, odvažna, elegantna, sofisticirana stvar za najlepši i nekom najznačajniji dan u životu.

Ženstvenost, prefinjenost, sofisticiranost i elegancija su ono što predstavlja
Ženstvenost, prefinjenost, sofisticiranost i elegancija su ono što predstavljafoto: Miloš Delić

"Od tada, a kako su najavljivali veoma značajni i uticajni modni svetski mediji - Fashion|One Tv i Fashion TV, moja kolekcija venčanica bila je propraćena naslovima “Danijela Božić je promenila izgled venčanice” i “Nešto više od bele haljine sa Danijelom Božić”, što me je inspirisalo za dalje stvaranje upravo ovakvih kolekcija", ističe kreatorka.

Inspirisana je ženom u njenom najnežnijem i najženstvenijem izdanju
Inspirisana je ženom u njenom najnežnijem i najženstvenijem izdanjufoto: Miloš Delić

"Inspirisana ženom u njenom najnežnijem i najženstvenijem izdanju, ispunjena emocijama ljubavi, lepote i nežnosti, moja vizija oslikava se u novoj kolekciji venčanica za proleće/leto 2020 godine, koja je premijerno predstavljena na 10. jubilarnom Belgrade Wedding Show, u hotelu Hilton".