Urban

Emmezetina humanitarna akcija „Veruj u čaroliju“

Vreme praznika je period koji nas podseća da dobra dela usrećuju onog ko daje i onog ko dobija. To je vreme u kome živi čarolija. Odrasle na čaroliju s vremenom treba podsećati, a deca u nju uvek veruju

22.11.2019. - 11:18h

Ove Nove godine, imamo želju da pokažemo kako čarolija zaista postoji. Odlučili smo da napravimo nešto posebno, obogatimo dušu, napunimo srce, podstaknemo na dobra dela, podsetimo na ljubav i tako podarimo osmehe nekim malim licima.

Humanitarna akcija „Veruj u čaroliju“ vraća veru i nadu onima koji odrastaju bez porodice, a nas velike podseća na želje koje sanjaju oni najmanji. Ukazuje nam kako je novogodišnja čarolija ljubav, taj neprocenjivi dar, najpotrebniji deci koja odrastaju bez roditelja.

Praznici
Praznicifoto: Promo Emmezeta

U okviru humanitarne akcije, sav prihod od prodaje „Čarobnih krila“ Emmezeta će da donira Dečijem selu „Dr Milorad Pavlović“ u Sremskoj Kamenici.

Cena „Čarobnih krila“ je 249 dinara. Artikl je dostupan u svim Emmezeta centrima i u webshopu.

To nije sve. Treba nam još malo čarolije.

Čarolija
Čarolijafoto: Promo Emmezeta

U svim našim prodajnim centrima postavili smo „Čarobne zidove“. U okviru novosadske manifestacije Winter Fest postavili smo i dodatni „Čarobni zid“. Uz malo čarolije, zidovima su porasla krila. Za svaku fotografiju ispred „Čarobnih zidova“ i hashtagom #verujučaroliju, učestvujete u Instagram humanitarnoj akciji. Objavite fotografiju na Instagramu, a Emmezeta će za svaku objavljenu fotografiju donirati 20 dinara Dečijem selu „Dr Milorad Pavlović“ u Sremskoj Kamenici.

Emmezeta centri u kojima možete da se fotografišete su: Beograd, Čačak i Niš. „Čarobni zid“ se nalazi i na novosadskom Winter Festu čime je ujedno i najava otvaranja novog Emmezeta centra u Novom Sadu.

Humanitarna akcija traje od 18.11. do 31.12.2019.

Neka tokom praznika bude više ljubavi u našim, vašim i njihovim srcima.

Stvarajmo i verujmo u čaroliju zajedno!

Vaša Emmezeta