Urban

"ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2": Dugoočekivani nastavak stigao na veliko platno!

U Cineplexx UŠĆE Shopping Centar bioskopu u sredu, 20. novembra, premijerno je prikazan nastavak čuvenog filma „Zaleđeno kraljevstvo 2“ uz prisustvo brojnih poznatih ličnosti i ekipe filma, koja je učestvovala u sinhronizaciji ove Diznijeve avanture.

21.11.2019. - 11:30h
beogradska publika prva je imala priliku da uživa u nastavku zanimljive priče o dve hrabre sestre
beogradska publika prva je imala priliku da uživa u nastavku zanimljive priče o dve hrabre sestrefoto: Promo/Cineplexx

Priča o dve sestre princeze Ani i Elsi je 2013. godine ostavila veliki utisak na generaciju dece, ali i odraslih. Film je osvojio veliki broj nagrada, među kojima su dva Oskara (za najbolji animirani film i najbolju originalnu pesmu), kao i BAFTA i Zlatni globus za najbolji animirani film. Nastavak nam donosi nove avanture sada već omiljenih junaka i Elsino traganje za izvorom njenih čarobnih moći. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno, ali i uzbudljivo putovanje.

U sinhronizaciji filma na srpski jezik učestvovali su Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Stefan Bundalo, Marko Kon, Ivan Bosiljčić, Milan Živadinović, Teodora Ristovska, Maja Odžaklijevska, Iva Brun, Ivana Stojković, Hadži Nenad Maričić, Jovana German, Branislav Platiša, Srđan Čolić i Jana Maričić.

Od danas, film možete pogledati u svim Cineplexx bioskopima
Od danas, film možete pogledati u svim Cineplexx bioskopimafoto: Promo/Cineplexx

Crvenim tepihom na premijeri su prošetali Jelena Gavrilović, Lejla Hot, Andrijana Oliverić, Stefan Bundalo, Hristina Popović, Srđan Čolić, Ana Štajdohar, kao i Danijela i Stefan Buzurović.

Film „Zaleđeno kraljevstvo 2“ od danas je na repertoaru svih Cineplexx bioskopa u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, i to u 2D, 3D i MX4D tehnologiji. Za više informacije i rezervaciju karata posetite www.cineplexx.rs.