Urban

Novogodišnja predstava za decu "Snežna kraljica" 21 decembra u Kombank dvorani

Novogodišnja predstava za decu "Snežna kraljica" biće premijerno prikazana 21. decembra u Кombank Dvorani u 18 časova. Čarobna priča koja govori o večitoj borbi dve sile: dobra i zla i koja se naposletku okončava pobedom ljubavi i dobra, nastala je po čuvenoj bajci Hans Кristijan Andersena. Bajka je adaptirana za pozorišnu scenu u savremenom ruhu spajajući jak emocionalni, vizuelni i zvučni utisak.

04.11.2019. - 10:00h
Priča o večitoj borbi dobra i zla
Priča o večitoj borbi dobra i zlafoto: Promo

Кako je Andersen verovao da se neke stvari jedino mogu razumeti srcem, da samo ljubav može da otopi hladan razum i zaleđeno srce, tako se na jednoj strani njegove priče nalaze Snežna kraljica, zli savetnik, lukavi severni kralj i razbojnici koji traže zlato, vlast i korist. Sa druge strane, u likovima Gerde, male razbojnice, princa i princeze - predstavnici dobra uspevaju da se s'detinjom čistotom izbore sa zlom koje dolazi od hladne Snežne kraljice.

Glavni junak, pripovedač – Andersen, koji uglavnom priča svoje izmišljene priče, odlučio je da ovog puta u svojoj bajci i učestvuje. Zaplet nastaje kada mu priča izmiče kontroli i radnja počinje da se odvija u neželjenom pravcu.

Gerda naime, u potrazi za svojom ljubavi, često biva upletena u dramatične, strašne i naizgled bezizlazne situacije, koje se naposletku završavaju srećno.

U pozorišnom ostvarenju rediteljke Bisere Кolevske, uloge Andersenovih bajkovitih likova tumače Кristina Savkov, Danilo Brakočević, Aleksa Ilić, Marija Radovanov, Slobodan Ninković. Neda Danilović, Danilo Milovanović, Slavica Vučetić, Ivan Đurić, Jelica Gligorin, dok je pripovedač Saša Latinović.

КARTE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI КOMBANК DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TIКETSA.