Akcija koja se ne propušta! Doživite Noć veštica u Cineplexx bioskopima - 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center i BIG Beograd

Na repertoaru ove nedelje nalaze se tri nova naslova, dva događaja, jedna premijera, dve pretpremijere i filmovi u okviru događaja Noć veštica:

PR
Action night zakazan je ovog četvrtka od 20 časova u Cineplexx bioskopima, foto: Promo/Cineplexx
Action night zakazan je ovog četvrtka od 20 časova u Cineplexx bioskopima, foto: Promo/Cineplexx
.

Action night zakazan je ovog četvrtka od 20 časova u Cineplexx bioskopima. Ne propustite sjajnu akciju u nastavku najpoznatije filmske franšize.

"Terminator: Mračna sudbina"- Prošlo je više od dve decenije otkako je Sara Konor sprečila Sudnji dan, promenila budućnost i ponovo napisala sudbinu ljudske rase. Deni Ramos živi jednostavan život sa ocem i bratom u Meksiko Sitiju kada se kroz vreme vrati napredni i smrtonosni Terminator Rev-9 sa namerom da je ulovi i ubije.

Denin život zavisi od udruživanja sa dve ratnice: Grejs (Mekenzi Dejvis) i unapređenog vojnika iz budućnosti Sare Konor. Kako Rev-9 nemilosrdno uništava sve i svakog na svom putu kako bi došao do Deni, njih tri odlaze kod T-800 čoveka iz Sarine prošlosti, koji je njihova poslednja nada. U glavnim ulogama Arnold Švarceneger, Linda Hamilton, Mekenzi Dejvis i Gabrijel Luna.

.

"Gde si pošla, Bernadet?"- Nagrađivani reditelj Ričard Linklater donosi nam adaptaciju knjige američke spisateljice Marije Sempl “Where'd You Go Bernadette” s dvostrukom dobitnicom nagrade Oskar, Kejt Blanšet, u glavnoj ulozi.

Kolege su smatrali Bernadet talentovanim i ambicioznim arhitektom , a za svoju 15-godišnju ćerku uvek je bila najbolja prijateljica i, sasvim jednostavno, mama. Ali, Bernadet odjednom nestane. A njena ćerka Bi mora da krene na putovanje do kraja sveta kako bi je pronašla.

.

Ne propustite premijernu projekciju filma ,,Fiksizi-Majstorčići” u subotu 2. novembra u Cineplexx 4D Delta City bisokopu od 17 časova, uz aktivacije za decu i druga iznenađenja.

"Fiksizi-Majstorčići"- Radnja prati grupu malih čovečuljaka – Majstorčića koji žive u kućnim spravama i popravljaju kvarove. Ukupno ih ima devet: Papus, Masja i njihova deca Simka i Nolik, deka Dedus, i njihovi drugari Fajer, Igrok, Šuplja i Verta.

Majstorčići žive u kući Toma Tomasa i njegovih roditelja, sa kojima živi i Tom Tomasova baka, a društvo im pravi i grupa paukova. Kada jedan od njih nabavi posebne narukvice koje ga pretvaraju u super moćnog nevaljalca, na scenu stupaju njegovi šareni mali prijatelji, Tom Tomas i laboratorijski profesor da spasu dan!

.

Animatori i oslikavanje u likove iz nadolazećeg naslova biće deo pretpremijernog vikenda. Aktivacije za obožavaoce porodice Adams održaće se se 2. novembra u Cineplexx BIG Beograd i 3. novembra u Cineplexx 4D Delta City bioskopima.

PRETPREMIJERA

"Porodica Adams"- Spremite se da pucketate prstima! Porodica Adams se vraća u bioskope u prvoj animiranoj komediji o najšašavijoj porodici. Možda ste mislili da je vaša porodica čudna, ali neobična, bizarna i potpuno originalna porodica Adams će vas naterati da ponovo razmislite.

SINHRONIZACIJA: Srđan Timarov, Dušica Novaković, Katarina Gojković, Đurđina Radić, Tamara Aleksić, Marko Vukomanović, Marko Marković, Dobrila Ilić, Dragan Vujić Vujke, Jadranka Selec, Milena Moravčević, Dušan Kaličanin, Milan Tubić, Anja Orelj, Nikola Nemešević, Miroljub Turajlija, Stefan Živanović, Bojan Hlišć.

.

"Dr Sleep" - Stiven King je 2013. godine javnosti predstavio roman ,,Doctor Sleep” i objasnio da je reč o nastavku kultne priče ,,Isijavanje” koju je proslavio Džek Nikolson 1980. u istoimenom filmu kultnog reditelja Stenlija Kjubrika.

Dr Sleep, odnosno dečak Deni Torens iz ,,Isijavanja”, u ovom filmu je četrdesetogodišnjak koji pati od istih demona alkoholizma i nasilja koji su opsedali i njegovog oca. Torens počinje da koristi svoj dar kako bi komunicirao s umirućima u lokalnom hospicijskom centru, a njegova priča doživljava zaokret nakon što upoznaje mladu devojku koja takođe ima „sjajne”moći.

.

U okviru događaja Noć veštica u četvrtak, na repertoaru Cineplexx bioskopa naći će se i horori ,,Jezive priče iz mraka”, ,,Lov”, ,,Polaroid”, ,,TO: Drugo poglavlje” i ,,Ukleto” po sniženoj ceni od 300 dinara po projekciji.