Urban

DISNEY ON ICE ČAROLIJA NA LEDU Taramount i Prva.rs imaju POKLON za vas!

Nove pogodnosti za kupovinu karata od početka septembra za šou Disney On Ice Čarolija na ledu u kom se pojavljuje filmska senzacija Vajana i drugi omiljeni vanvremenski likovi iz studija Dizni!

24.10.2019. - 10:00h pr
Dizni
Diznifoto: promo

Avantura prelazi sve granice kada se Miki Maus, Mini Maus i ostali drugari iz Diznijevog kraljevstva okupe u predstavi Disney On Ice Čarolija na ledu koja stiže u Beograd od 1. novembra do 3. novembra 2019. i koju gledamo u šest izvođenja u Štark Areni:

U petak 1. novembra u 19 časova;

U subotu 2. novembra u 11, 15 i 19 časova;

U nedelju 3. novembra u 11 i 17 časova.

Ulaznice za ovaj nezaboravni šou su već u prodaji, a mogu se nabaviti i online, klikom na ovaj link!

Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu Disney On Ice Čarolija na ledu. Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja, sa moćnim polubogom Mauijem, u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo. Budite deo magije uz princeze Anu i Elsu i zabavnog sneška Olafa, dok pevaju zadivljujuće pesme poput “Sad je kraj” i “Na leto”. Život je mehurić kada Sebastijan i Tritonove kćeri prave pljusak dok uvode Arijel, Malu sirenu. Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice “Žuto pače”. Proživite ponovo “Priču drevnu tu” kada se Bel prepusti novim avanturama, a čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli blještavi klizački spektakl, pozivajući publiku da “Budu njihovi gosti”.

Doživite ove nezaboravne, velike i srčane podvige uz celu porodicu kada Disney On Ice Čarolija na ledu stigne u Beograd!

Dizni
Diznifoto: promo

Karte za šou Disney On Ice Čarolija na ledu u prodaji su od 17. aprila. Cene ulaznica razlikuju se u petak i za dane vikenda, a kreću se od 1000 do 4500 dinara i to:

Za petak 1. novembar, ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1000, 1300, 1700, 2200, 2600 i 3750 dinara.

Za predstave koje se izvode u subotu 2. i nedelju 3. novembra, ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 1250, 1500, 1900, 2500, 2900 i 4500 dinara.

Od 1. septembra imamo i specijalne pogodnosti prilikom kupovine – “Porodičnih paketa”:

*za kupovinu 4 karte ostvarujete popust od 15%

*za kupovinu 3 karte ostvarujete popust od 10%

Popust ne važi za karte u VIP parteru.

I to nije sve! Na prodajnim mestima kompanije Ticket Vision u Štark Areni, Bilet Centru, Domu omladine Beograd i Shopping Centru Ušće, karte možete kupiti na 3 ili 6 mesečnih rata, bez kamate!

*Važno obaveštenje: Deca uzrasta do 2 godine, koja budu sedela odraslima u krilu, ne moraju da kupe ulaznicu za predstavu.

Dizni
Diznifoto: promo

Rezervacije i informacije o kartama možete dobiti pozivom na broj [+381 11 3340 410]. Za kupovinu i informacije o paketima karata saznajte više na sajtu https://www.taramountfilm.com/.

 Budite u toku sa svim vestima prateći društvene mreže: Facebook , Twitter (#DisneyOnIce #CarolijaNaLedu), YouTube, Instagram

O Feld Entertainmentu

Feld Entertainment je vodeći svetski producent i promoter porodičnih predstava uživo koje okupljaju ljude i popravljaju im raspoloženje. Ova organizacija predstavlja Monster Jam”, Monster Energy Supercross, Disney On Ice, Disney Live!, Marvel Universe LIVE!, Sesame Street Live!, DreamWorks Trolls The Experience i Jurassic World Live Tour (od jeseni 2019. godine). Brend Feld Entertainment je usrećio milione porodica u više od 75 zemalja, na šest kontinenata. Posetite www.feldentertainment.com za više informacija.

Ukoliko budete dovoljno brzi Disney šolja, bojanka ili Olaf plišana igračka mogu biti vaši! Tri najbrža posetioca sajta Prva.rs koji pošalju svoje ime i prezime na E-mail: poklon@prva.rs dobiće po jedan Disney poklon. Dobitnici će biti kontaktirani mejlom.