Prva.rs i Taramount vode vas u avanturu: "Priča o igračkama 4" u bioskopima

Animirana avantura "Priča o igračkama 4" (TOY STORY 4) stigla je u bioskope. Najbrže posetioce sajta vodimo na projekciju.

Priča o igračkama 4, foto: Promo
Priča o igračkama 4, foto: Promo
.

Vudi je uvek bio siguran u to koje je njegovo mesto u svetu i da je njegov glavni zadatak da čuva svoje dete, bez obzira da li je u pitanju Endi ili je to Boni. Kada Forki, igračka koju je Boni napravila kao deo zadatka, sebe proglasi otpatkom a ne igračkom, Vudi smatra da je njegova uloga da pomogne Forkiju da prihvati to da je on igračka. Ali kada Boni na porodično putovanje ponese celu bandu igračaka, Vudi će se naći u neočekivanoj avanturi u kojoj će ponovo sresti svoju davno izgubljenu prijateljicu, Bo Pip. Posle mnogo godina koje je provela sama, njen avanturistički duh i život u pokretu izmenili su njenu nežnu, porcelansku spoljašnjost. Vudi i Bo će shvatiti da su, kada ožive kao igračke, potpuno različiti, ali i da im je to jedna od najmanjih briga.

Reditelj: Josh Cooley / Marko Misirača
Glasovi: Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts, Tony Hale, Keegan-Michael Key, Maddie McGraw, Christina Hendricks, Jordan Peele, Keanu Reeves, Ally Maki, Jay Hernandez / SINHRONIZOVANO: Gordan Kičić, Milena Predić, Tamara Aleksić, Dragoljub Ljubičić Mićko, Dragan Vujić Vujke, Maja Odžaklijevska, Nada Blam
Žanr: Porodična avantura
Studio: Disney

.

Prva.rs i Taramount će najbržih troje nagraditi sa dve karte za projekciju u subotu, 21. septembra od 16:00 u bioskopu Tuckwood.

Svoje ime i prezime, s naznakom filma pošaljiti na mail poklon@prva.rs.

Dobitnike ćemo kontaktirati mejlom.