Vudi i družina pozivaju te da budeš human

Pokloni i druženje ove nedelje uz ,,Priča o igračkama 4” u bioskopima Cineplexx.

PR
Porodični dan 15. septembra, foto: Promo/Cineplexx
Porodični dan 15. septembra, foto: Promo/Cineplexx
.

Vudi ima novi zadatak u četvrtom delu animirane avanture ,,Priča o igračkama” uz koji ćemo se družiti na Porodičnom danu u nedelju 15. septembra od 12 do 17 časova u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx BIG Beograd. Sjajna zabava, mnogo radionica inspirisanih našim glavnim junacima i pokloni za najmlađe učiniće ovu nedelju nezaboravom! Karte su prodaji na blagajnama bioskopa.

Dizni i Piksar predstaviće nam sjajnu priču o najvažnijem delu odrastanja, igranju, a mi ćemo ovoga puta biti humani i drugarima koji nemaju mogućnosti da obezbede svoje igračke*, pokloniti naše i bar na trenutak im ulepšati detinjstvo. Pozivamo sve mališane da u nedelju kada dolaze na Porodični dan u bioskope Cineplexx, ponesu igračku koju su spremni da poklone nekom neznanom drugaru i na taj način uvesele njegovo odrastanje.

Porodični dan je uvek prilika za upoznavanje i druženje, najsrećnije očekuju poklon magazini** za decu ,,Neven“, ,,Mali Neven“ ili ,,Politikin Zabavnik“, a ovoga puta bićemo i humani i učiti se pravim vrednostima. LEGO Store Srbija obradovaće najsrećnijeg mališana u svakom bioskopu jednim od fantastičnih setova kolekcije lego kockica ,,Priča o igračkama 4”!

Vudi je uvek bio siguran u to koje je njegovo mesto u svetu i da je njegov glavni zadatak da čuva svoje dete, bez obzira da li je u pitanju Endi ili je to Boni. Kada Forki, igračka koju je Boni napravila kao deo zadatka, sebe proglasi otpatkom, a ne igračkom, Vudi smatra da je njegova uloga da pomogne Forkiju da prihvati to da je on igračka. Ali kada Boni na porodično putovanje ponese celu bandu igračaka, Vudi će se naći u neočekivanoj avanturi u kojoj će ponovo sresti svoju davno izgubljenu prijateljicu, Bo Pip. Posle mnogo godina koje je provela sama, njen avanturistički duh i život u pokretu izmenili su njenu nežnu, porcelansku spoljašnjost. Vudi i Bo će shvatiti da su, kada ožive kao igračke, potpuno različiti, ali i da im je to jedna od najmanjih briga.

U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su naši poznati glumci Gordan Kičić, Milena Predić, Tamara Aleksić, Dragoljub Ljubičić Mićko, Dragan Vujić Vujke, Maja Odžaklijevska i Nada Blam.

Trejler filma ,,Toy story 4“

.

Čekamo vas na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx!