Više od 4.000 ljudi posetilo Indonežansku pijacu na Kalimantan Wonderlandu

U subotu, 31. avgusta zahvaljujući Jungle Travel-u, a u saradnji sa Ambasadom Republike Indonezije još jednom je održana šarena i posetiocima vrlo interesantna manifestacija Indonežanska pijaca koja je na par sati duh čarobne Indonezije ponovo donela u Beograd.Ova predivna manifestacija primamljiva je i prilagođena svim uzrastima.

PR
Indonežanska pijaca, foto: Promo
Indonežanska pijaca, foto: Promo
.

Pored programa na glavnoj bini sastavljenog od sjajnog performansa plesnih grupa Bidadari i Citra Indonezija koje su prikazale tradicionalne Indonežanske plesove i svakim svojim pokretom pričale po neku priču iz kulture te daleke, predivne zemlje, na svakom koraku bilo je ponešto što bi vam dodatno pojačalo utisak.

Kuvala se indonežanska hrana, po simboličnim cenama prodavao nakit i tradicionalne indonežanske torbe, a prostor je upotpunila družina velikih orangutana.

Dok su stariji posetioci uživali u holističkoj masaži i imali priliku da se upoznaju sa vežbama disanja, tinejdžerke su svoje ruke ukrašavale privremenim tetovažama rađenim kanom, a deca su se u prostoru za facepainting pretvarala u princeze i superheroje.

Indonežanska pijaca bila je i kruna 65 godina prijateljskih odnosa između Srbije i Indonezije, koje će sa sigurnošću u budućnosti rasti, kao i sama manifestacija.

Koncept Kalimantan Wonderlanda završen je velikim spektaklom na kom su nastupali tehno majstori Julian Jeweil i Technasia. Domaća podrška bila je divna Aleksandra Duende, a publika je neumorno đuskala do samog kraja.

Organizatori se zahvaljuju svim posetiocima.

Vidimo se i sledeće godine!