Urban

Simbina družina nedelju provodi u bioskopima Cineplexx - Uživajte u porodičnom danu uz film "Kralj lavova"!

Pridružite se Simbinoj družini i uživajte u danu sa porodicom uz film "Kralj lavova" u nedelju od 12 do 17 časova. Porodični dan uz druženje i poklone za najsrećnije održava se u svim Cineplexx bioskopima! Karte za projekcije u nedelju su u prodaji!

17.07.2019. - 10:15h pr
Pridružite se Simbinoj družini i uživajte u danu sa porodicom uz film ,,Kralj lavova”
Pridružite se Simbinoj družini i uživajte u danu sa porodicom uz film ,,Kralj lavova”foto: Promo Cinplexx

Kreativne radionice za decu, zabava i smeh odlikuju Porodične dane u bioskopima Cineplexx. Uz film "Kralj lavova" možete stvoriti lepe porodične uspomene tokom ovog porodičnog druženja. Najsrećnije očekuju poklon magazini za decu "Neven", "Mali Neven" ili "Politikin zabavnik".

Diznijev "KRALJ LAVOVA" u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Uživaćemo gledajući Simbu, Mufasu, Nalu, Timbu i Pumbu na velikom platnu u novom animiranom filmu koji se graniči sa stvarnošću.

Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada, svoje kraljevstvo. Na putu obeleženom iskrenim prijateljstvima, ljubavlju, patnjom, izdajom, dramom, ova uzbudljiva priča će i decu i odrasle povesti kroz vrtlog emocija.

Film se prikazuje u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.

Karte za projekcije filma "Kralj lavova" u okviru Porodičnog dana su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center, BIG Beograd, Kragujevac Plaza, Niš i Cineplexx Promenada.