Urban

"Tabaluga" u bioskopima: Taramountfilm i Prva.rs vas vode na projekciju u subotu

Animirani film "TABALUGA, stiže u bioskope  u četvrtak 4. juna. . Prva. rs i Taramountfilm vode vas u  Delta City na subotnju projekciju (6. juna) u  17.40.
 

04.07.2019. - 09:00h
Poster
Posterfoto: Promo Cinplexx

Saznajte više o filmu

Mladi zmaj, Tabaluga, živi sa ocem koji ga je usvojio, gavranom Kolkom na živopisnom Grenlandu. Kako nikada nije naučio da bljuje vatru, hitno mu je potrebna pomoć pravog, odraslog zmaja. Ali Tabaluga je poslednji primerak svoje vrste. Jedini drugar koga ima je brbljiva bubamara Bali.
Jednog dana, Tabalugu i Balija namamiće na Island, na kome vlada zli gospodar Arktos. Kada tu upozna prelepu ledenu princezu Lili, desiće se ljubav na prvi pogled. Lili će odvesti Tabalugu da upozna Arktosa, ne sluteći da Arktos želi da uništi sve zmajeve, kako bi zaledio Grenland.
Lili će pomoći Tabalugi i Baliju da pobegnu sa Islanda. Zahvaljujući snazi njihove ljubavi, Tabaluga će naučiti da bljuje vatru. Da bi osujetili Arktosov zli plan i spasili Grenland od njegove armije polarnih medveda, Tabaluga i Lili moraće da udruže snage i drže se zajedno, kao vatra i led.

Režija: Sven Unterwaldt Jr. / Reditelj sinhronizacije: Dušica Novaković
Glasovi: Milan Antonić, Marko Marković, Nikola Nemešević, Nemanja
Živković, Teodora Ristovski, Pavle Jerinić, Miroljub Turajlija, Dušica
Novaković
Scenario: Toby Genkel, Helme Heine
Žanr: Animirana avantura
Trajanje: 90 minuta

Pogledajte trejler:

Ako ste zainteresovani, pošaljete mejl na poklon@prva.rs sa vašim imenom i prezimenom i sa naznačenim nazivom predstave.

Troje najbržih dobiće po dve karte, a dobitnike ćemo kontaktirati mejlom