Smartić prvi trening - veliki korak za male ljude: Sajam školica sporta održava se sutra 25.maja 2019.

Sajam školica sporta „Smartić Prvi trening“ treći put po redu organizovaće se u subotu 25. maja od 11 do 15 časova na sportskim terenima kod kružnog toka na Adi Ciganliji sa novobeogradske strane.

Smartić prvi trening, foto: Nikola Gladović
Smartić prvi trening, foto: Nikola Gladović
.

Cilj Smartić Prvog treninga jeste podizanje svesti roditelja Srbije o značaju fizičke aktivnosti dece, o tome koliko je ona važna za očuvanje zdravlja i koliko doprinosi lepšem i kvalitetnijem životu. Sve više prisutna gojaznost, pa čak i dijabetes kod dece, mogu biti samo neki od razloga da vaše dete počne da se bavi sportom. Ali pored fizičke aktivnosti, sport je bitan element odrastanja i socijalizacije. Sajam školica sporta Smartić Prvi trening je jedinstvena prilika za sve roditelje i decu da izaberu svoju novu, omiljenu aktivnost.

Na sportskim terenima na Adi Ciganliji predstaviće se preko 20 sportskih školica sa ciljem da podignu svest roditelja u Srbiji o značaju fizičke aktivnosti dece za očuvanje zdravlja, razvoj motorike i stvaranje lepšeg i kvalitetnijeg života. Sve što roditelji treba da znaju o razvoju dece saznaće od iskusnih i posvećenih profesionalaca. Sve školice sa svojim predstavnicima stoje na raspolaganju posetiocima za direktnu komunikaciju i pomažu roditeljima, kao i deci pri donošenju odluke o izboru sporta.

Prvi trening, foto: Nikola Gladović
Prvi trening, foto: Nikola Gladović
.

Školice sporta su prvi put imale priliku da se predstave 2017. godine na prvom sajmu koji je organizovan na šetalištu kod Beograda na vodi. Prošle godine na Adi Ciganliji održao se drugi po redu Prvi trening na kom su posetioci mogli da se upoznaju sa ponudom velikog broja školica, a ove godine očekuje se preko 20 školica sporta iz Beograda.

Izdvojite vreme za važne stvari, istražite, informišete se o brojnim opcijama koje se nude i investirajte u zdravlje vašeg deteta! Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Organizator sajma školice sporta „Smartić Prvi trening“ je marketinška agencija MPG Plus iz Beograda.

Sve informacije dostupne su društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Sportski pozdrav!