Urban

Započni svoju fitnes revoluciju: Treniraj gde želiš, šta želiš i kada ti to želiš!

Jedna kartica. Jedna članarina… i to preko jedinstvenog sportskog koncepta na teritoriji Srbije!

25.04.2019. - 13:45h pr
Jedna kartica - jedna članarina
Jedna kartica - jedna članarinafoto: Promo

FitPass personalizovana kartica je ulaznica u svet sporta i fitnesa koja omogućava da po ceni jedne mesečne članarine trenirate omiljene sportske aktivnosti u blizini radnog mesta ili mesta stanovanja.

Veliki broj kako rekreativaca, tako i profesionalnih sportista, svoje poverenje ukazalo je ovoj kartici, koja predstavlja praktičan način za sticanje i održavanje idealne fizičke forme.

Danas joga, sutra plivanje, prekosutra teretana – na vama je izbor kada, gde i šta želite da trenirate. Potrebni su vam samo volja, dovoljno discipline i motivacije da svoj zacrtani fitnes cilj ispunite na pravi način. Uključujući i najbitniji segment – da se u toj aktivnosti dobro osećate. Najbolje kalorije su izgubljene kalorije, opredelite se za onu sportsku disciplinu koja vam istovremeno prija i koja daje očekivane rezultate.

FitPass kartica omogućava treninge u više od 650 sportskih objekata i 60 disciplina (teretane, ples, joga, bazeni, tenis, pilates, grupni treninzi, spa, biciklizam, kuglanje...) u 25 gradova širom Srbije.

Pored standardne kartice, kreirana je posebna FitPass Student kartica sa kojom studenti mogu da treniraju u pauzi od predavanja i to u blizini fakulteta, čitaonica i studentskih domova.
Pored standardne kartice, kreirana je posebna FitPass Student kartica sa kojom studenti mogu da treniraju u pauzi od predavanja i to u blizini fakulteta, čitaonica i studentskih domova.foto: Promo

Sa njom stičete pravo na popuste u restoranima zdrave hrane, kao i na brojne usluge poput masaža, wellness programa, specijalizovanih lekarskih pregleda, kupovinu suplemenata i fitnes opreme, postajući tako član FitPass kluba.

Pored standardne kartice, kreirana je posebna FitPass Student kartica sa kojom studenti mogu da treniraju u pauzi od predavanja i to u blizini fakulteta, čitaonica i studentskih domova. Na taj način, studentska populacija svoj prenatrpani fakultetski raspored može da izbalansira kvalitetnim treninzima u najboljim fitnes centrima na teritorijama Beograda i Novog Sada.