Lovefest objavio najjači line up do sada i nadmašio sva očekivanja

Fanovi Lovefesta će dugo pamtiti 25. mart, kao dan kada je zvanično najbolji regionalni festival objavio prvih 40 imena izvođača, koji od 1. do 3. avgusta dolaze u Vrnjačku Banju i nadmašio sva očekivanja čak i onih najtvrđih klabera.

PR
foto: promo
foto: promo
.

Među svetskim imenima koja će ove godine nastupiti na Lovefestu nalaze se svi, od tehno legendi sa više od 30 godina karijere, do novih i trenutno najtraženijih imena na svetskoj elektro sceni. Tako će prvi dan festivala, na čuvenom Fire Stage-u, otvoriti legenda nemačke tehno scene Richie Hawtin, koga ne treba posebno predstavljati. Zajedno sa njim 1. avgusta nastupiće i Enrico Sanguliano i Rodhad, a posle četiri godine na Lovefest ponovo stiže holandska zvezda Joris Voorn.

foto: promo
foto: promo
.

Petak na Lovefestu donosi neka od najduže očekivanih imena u Srbiji, Jamie Jones-a i trenutno najtraženiji dvojac na svetu The Martinez Brothers. Iste večeri nastupiće i Guy Gerber, a u Vrnjačku Banju po drugi put dolazi i Nick Curly. Poslednja noć festivala na Fire Stage-u može slobodno da se nazove svečanom ceremonijom zatvaranja, jer će zvezde večeri biti Marco Carola i Joseph Capriati, a njima će se pridružiti trojac ItaloJohnson i rezident čuvenog kluba “Amnesia” sa Ibice Tini Gessler.

foto: promo
foto: promo
.

Seth Troxler, kojeg je Lovefest publika prošlog leta slušala na glavnoj muzičkoj bini, ove godine posebnim setom otvara Energy Stage. Kao i uvek za ljubitelje underground-a i vinila ova bina predstaviće izvođače koji trenutno pune klubove poput berlinskog Berghaina, a među njima su Objekt, Ben Ufo, Boo Williams, Sassy J, Jane Fitz, XDB, K-Hand, Jonny Rock i mnogi drugi. Na Energy Stage se ponovo vraća legendarni Joe Claussell čiji se nastup na zatvaranju Lovefesta 2017 i dalje pamti.

foto: promo
foto: promo
.

Ovogodišnji slogan festivala “Po tvom ukusu”

foto: promo
foto: promo
.

Prema rečima organizatora, slogan trinaestog izdanja festivala “Po tvom ukusu” nije nimalo slučajan. Naime, ovog leta na velika vrata ponovo se vraća Live Stage i to u potpuno novom ruhu i specijalnom koncertnom formatu. Line up ove bine biće objavljen u naredne dve nedelje, a on će u potpunosti zaokružiti muzički program ovogodišnjeg izdanja festivala i dokazati da će od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji biti za svakoga ponešto.

foto: promo
foto: promo
.

Prodaja ulaznica traje samo SEDAM DANA

foto: promo
foto: promo
.

Prodaja trodnevnih ulaznica po specijalnoj ceni od 28 evra počinje 27. marta i trajaće do srede 3. aprila u ponoć. Limitirana serija karata po posebnoj i najnižoj ceni moći će da se kupi samo tih sedam dana u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigstixa ili naruči putem sajta www.lovefest.rs. Kupovinom ove serije ulaznica štedi se više od 70% u odnosu na redovnu cenu karte.