Druženje sa Bogdanom Stevanovićem Blogdanom i promocija knjige Sa druge strane obloga

Vulkan izdavaštvo vas poziva na druženje sa Bogdanom Stevanovićem Blogdanom i promociju knjige Sa druge strane obloga i to u sledećim gradovima Srbije:

Vulkan izdavaštvo vas poziva na druženje sa Bogdanom Stevanovićem Blogdanom i promociju knjige Sa druge strane obloga, foto: Promo
Vulkan izdavaštvo vas poziva na druženje sa Bogdanom Stevanovićem Blogdanom i promociju knjige Sa druge strane obloga, foto: Promo
.

10. april, Novi Sad, knjižara Vulkan Promenada, od 18 do 20 sati

13. april, Kragujevac, knjižara Vulkan Plaza, od 18 do 20 sati

14. april, Niš, knjižara Vulkan TC Forum, od 12 do 14 sati

Da li ste se ikada zapitali šta se nalazi sa one strane obloga od mastila? Kako biste se osećali kad biste saznali da iz svake rane može izrasti cvet ako na nju privijete lepe i istinite reči? Na stranicama ove knjige Bogdan Stevanović nam otkriva da se sa one strane obloga ne nalaze rane, već reči što leče. Ukoliko niste prisustvovali promociji održanoj u Beogradu, ovo je idealna prilika da upoznate autora i porazgovarate o knjizi koja je očarala mnoge.

Sa druge strane obloga pisana je u dva dela, odnosno dva poglavlja, a čitalac bira da li će je čitati od početka ili od kraja, jer je kraj zapravo novi početak. Poglavlje Obloge sadrži priče u kojima Bogdan daje portret vremena u kom živimo, suočavajući nas sa svim onim pred čim zatvaramo oči i stežemo srce. Poglavlje Rane sadrži priče u kojima je promenjena perspektiva pripovedanja, pa sada priče pričaju ne samo junaci već i predmeti – što posebno doprinosi atmosferičnosti. Mnoge priče prate ilustracije i citati.

Bogdan Stevanović rođen je u Beogradu. Posle diplomiranja na Geografskom fakultetu, pohađao je master studije turističkog novinarstva na Univerzitetu Autonoma u Barseloni. Autor je projekta Svet dostupan svima, osnovanog sa ciljem pružanja informacija o turističkim destinacijama osobama koje koriste invalidska kolica. Jedan je od osnivača humanitarnog pokreta Pokaži malo da ti je stalo. Izabravši ime Blogdan, od decembra 2014. godine piše istoimeni blog koji je za dve godine okupio više od 100.000 pratilaca. Priče sa bloga prenosili su vodeći onlajn i štampani mediji u zemlji i regionu.