Mama Shelter slavi prvi rođendan i daruje najkreativnije!

Mama Shelter Beograd, jedan od prestoničkih hotela koji se veoma brzo izdvojio kvalitetnom uslugom i specifičnim enterijerom, 8. marta slavi svoj prvi rođendan.

PR
Mama Shelter slavi prvi rođendan i daruje najkreativnije!, foto: Promo
Mama Shelter slavi prvi rođendan i daruje najkreativnije!, foto: Promo
.

Iako je običaj da slavljenik dobija poklone od gostiju, Mama je ovog puta široke ruke i za najvernije goste pripremila je brojne poklone, među kojima su vikend za dvoje u hotelu, nedeljni ručak za dvoje, kao i Mama paket iznenađenja.

Ukoliko želite da baš vi osvojite jedan od poklona, sve što treba da uradite je da do 8. marta, zapratite Instagram stranicu Mama Shelter Belgrade, lajkujete objavu, u komentaru navedete vašu tajnu rođendansku želju i tagujete dragu osobu sa kojom biste podelili Mamin poklon.

Srećni učesnici koji su bili najkreativniji biće obavešteni o tome na dan Maminog rođendana, 8. marta do 15h.

Rođendanska žurka na koju su svi pozvani

Specijalno za rođendansku priliku, na najlepšem krovu Beograda, svi gosti hotela, kao i gosti Mama restorana moći će da uživaju u posebnom rođendanskom meniju, da se opuste uz muziku i slatka iznenađenja.

Zabava počinje već od 17 časova, kada će na terasi hotela di-džej i saksofonista Milan Savić izvesti nesvakidašnji performans. Žurka će se potom nastaviti u već dobro poznatom Mama Shelter restoranu, a sve goste čekaju i posebni pokloni.