Večeras vas vodimo u bioskop na film „Šta smo još Bogu zgrešili“

Ukoliko želite večeras u bioskop budite BRZI!

PR
foto: promo
foto: promo
.

Ukoliko vam se ide u bioskop na pravom ste mestu!

Delimo tri puta po dve karte za film „Šta smo jos Bogu zgrešili“ od 18.30 u Kombank dvorani.

Sve što treba da uradite jeste da budete brzi i pošaljete ime i prezime na poklon@prva.rs sa naznakom za film „Šta smo jos Bogu zgrešili“.

Dobitnici će biti oni koji budu najbrži i kontaktiraćemo ih mejlom.

A sada da vidimo šta se to prikazuje u bioskopu...

NASTAVAK FRANCUSKE KOMEDIJE „ŠTA SMO JOŠ BOGU ZGREŠILI“ U BIOSKOPIMA!

foto: promo
foto: promo
.

Omiljeni francuski glumac Kristijan Klavijer vratio se pred domaću publiku kao Klod Vernej, netrpeljivi otac četiri ćerki, čije je shvatanje života ispunjeno predrasudima.
Nastavak komedije "Šta smo još Bogu zgrešili" potpisuje reditelj i scenarista Filip de Šoveron, koji se nakon ogromnog uspeha prvog dela filma iz 2014. godine odvažio da snimi nastavak.

foto: promo
foto: promo
.

Francuski puritanski bračni par čije su se lepo vaspitane ćerke odlučile na sklapanje brakove sa pratnerima, pripadanicima drugih religija i rasa, uspeo je da prebrodi prisustvo zetova u njihovim životima. Međutim, Klod i Mari se susreće sa novim izazovima. Sve bi bilo u redu da njihovi zetovi nisu odlučili da zajedno, sa svojim porodicama napuste Francusku i odu u inostranstvo kako bi oprobali svoju sreću. Klod i Mari ne mogu da zamisle život bez svojih ćerki i unuka, te su spremni da učine sve, kako bi ih zadržali.

foto: promo
foto: promo
.

U jednom od intervjua glumac Kristijan Klavijer rekao je: “Volim da igram izrazitog Francuza. Sa jedne strane imam ironičan i kritičan pogled nad takvim likovima, sa druge strane osećam empatiju prema njima. Sve više ljudi u inostranstvu voli ovakve filmove“, i dodao “Volim da improvizujem. Ne voli da odvajam profesiju glumca i autora. Donosim nešto svoje, a reditelj odlučuje da li će to da zadrži ili ne. Reditelj Filip de Šoveron je prvo bio iznenađen, ali na kraju je zadržao i moje ideje.”

.

Film "Šta smo još Bogu zgrešili" okupio je staru glumačku ekipu među kojima su Kristijan Klavijer, Šantal Lobi, Frederik Bel, Žilijet Piaton, Nom Diavara, Ari Abitan i drugi.