Urban

Triler “Glas” sa glumačkom ekipom snova u bioskopima od 17. januara: Hoćete li karte?

Od četvrtka 17. januara u bisokopima je na repertoaru triler M. Najt Šjamalana “Glas” sa Brusom Vilisom, Semjuel L. Džeksonom, Džejmsom Makavojem.

18.01.2019. - 10:00h
Foto promo
Foto promo

M. Najt Šjamalan spaja priče svoja dva izvorna dela, filma NESALOMIV iz 2000. godine i filma PODELJEN iz 2016, u jedan eksplozivni, potpuno novi triler – GLAS.

Iz filma Nesalomiv, Brus Vilis se vraća kao Dejvid Dan kao i Semjuel L. Džekson kao Elajdža Prajs, poznatiji po svom pseudonimu gospodin Glas. Njima se priključuju, iz filma Podeljen, Džejms Makavoj, reprizirajući svoju ulogu Kevina Vendela Kramba i sve mnogobrojne ličnosti sa kojima živi i Anja Tejlor-Džoj kao lik Kejsi Kuk, jedini zarobljenik koji je preživeo susret sa Zveri.

Nadovezujući se na priču s kraja filma Podeljen, Glas pronalazi Dana u potrazi za Krambovom nadljudskom verzijom, Zveri, u seriji burnih susreta, dok Prajs prvobitno tajnovito prisutan prerasta u organizatora sukoba koji čuva tajne pogubne za obojicu.

Glumac Džejms Makavoj je povodom trilera Glas izjavio: “Filmovi Nesalomiv i Podeljen su u neku ruku priče koje se bave destruktivnim superherojima. Podeljen uopšte nije ni izgledao kao film o superheroju ili antiheroju. To je zapravo bila zastrašujuća priča koja je na kraju samo nagovestila da nije reč o običnim ljudima. Došlo je vreme da superheroje smestimo u različita okrženja i situacije i ovaj film to definitivno radi. Kevin je lik kog je majka zlostavljala i kao posledica toga, njegov um je napravio određene podele i barijere. Pored te 23 ličnosti koje je stvorio, on je neko ko je dugo bio u određenoj vrsti kome, dok su druge ličnosti koristile njegovo telo, a on je samo jedan od svih tih likova.”

Pogledajte trejler

Taramount i Prva.rs vas vode na projekciju u subotu 19. januara u Cineplexx Big s početkom u 17.15.

Ukoliko ste zainteresovani pošaljite mail sa imenom, prezimenom i naznačenim filmom na poklon@prva.rs.

Najbržih troje dobiće po dve karte.

Dobitnici će biti kontaktirani mejlom uz uputstvo kako da podignu svoje karte.