ŽENE OBRATITE PAŽNJU: Ovih 10 stvari vam muškarci nikada neće priznati!

Oni takođe imaju tajne koje žene nikada ne bi mogle da otkriju. Sastavili smo listu od 13 stvari koje vam nijedan muškarac nikada neće reći

Foto: WAYHOME studio / Shutterstock
Foto: WAYHOME studio / Shutterstock
.

Kažu da svaka žena ima tajnu koju čuva u sebi. Ali šta je s muškarcima? Oni takođe imaju tajne koje žene nikada ne bi mogle da otkriju.

1. Volimo samouverene žene

Stvar je u tome što muškarci percipiraju žene kao i same sebe. Zato bi muškarac radije izabrao puniju ženu koja ima harizmu, nego neki top model s manjkom samopouzdanja, piše Bright side. Teško je verovati, ali samopouzdanje čini ženu puno privlačnijom.

2. Važno nam je kako izgledate

Muškarce ne zanima jeste li odevene po poslednjoj modi. Svaki od njih želi da vidi ženu koju voli obučenu u "pametnom seksi" stilu, koji uključuje eleganciju i seksipilnost, ali bez vulgarnosti. Zapamtite da muškarci vole svojim očima.

3. Ne znam kako to da uradim

"Biti muškarac" u očima žene vrlo je važno za njih. Zato muškarci započinju posao, čak i ako nisu sigurni u uspeh.Moraju biti jaki i pametni ispred svoje dame, bez obzira da li znaju da poprave fen za kosu, piše Atma.hr.

4. Osećamo se izgubljenima kada postavljate zamršena pitanja

Žene vole postavljati pitanja poput "Jesam li debela?" istovremeno praveći tužnu grimasu, ali zadržavajući prodoran pogled. Reči ne mogu da izraze koliko muškarci mrze da odgovaraju na ta pitanja.

Ako haljina čini ženu debljom, muškarac će to da primeti, ali će i dalje da odgovori komplimentom, misleći da ona to očekuje.

5. Ne mogu sebi to da priuštim

Muškarci se uvek takmiču, a to nije tajna. Oni se upoređuju sa svojim prijateljima i mrze da priznaju poraz.Muškarac jednostavno ne može da kaže svojoj devojci da sebi ne može da priušti nešto.

6. Ljubomorni smo

Muškarci ne izražavaju otvoreno svoja osećanja, a kad neki od njih vidi kako njegova žena koketira s drugim tipom, neće odati nijednu emociju. Međutim, verujte nam, iznutra ih to proždire.

7. Sviđa nam se vaša prijateljica/sestra

Jednostavno je: ako mislite da je vaša prijateljica ili sestra super zgodna, vaš muškarac takođe neće propustiti taj kvalitet. On će i razmišljati o njoj, iako to nikad neće izgovoriti naglas, naravno. Glupo je misliti da će ga njegova ljubav prema vama učiniti slepim.

8. Mi vas proučavamo

Dame, ako vas neko pozove u restoran na večeru, nemojte žuriti s odabirom venčanice. Lagano koketiranje, šale i osmesi su samo znakovi da se zanima za vas, a ne da je vaš zauvek.

9. Volimo komplimente

Tradicija je da komplimente obično daju muškarci, ali oni takođe vole da čuju pohvale. Potrebne su nam reči ljubavi, a takve male stvari mogu sve da promene. Muškarci žele da znaju da nisu gubili vreme u odabiru prave odeće pre nego što se nađu s vama.

10. Volimo ženskaste stvari

Da, tako je: nokti i glatka koža znak su da muškarac brine za sebe i žene to vole. Muškarci takođe vole da gledaju ženske TV emisije samo da se opuste. Samo to skrivaju – jer "momci to neće razumeti".