Teško postižete orgazam? Jednostavan trik pomoći će vam da uživate u seksu kao nikada pre!

Jeste li čuli za trik s jastukom? Preko interneta možete čak i da naručite posebno dizajnirane jastuke za seks!

Jednostavan trik pomoći će vam da uživate u seksu kao nikada pre!, foto: Depositphotos/macniak
Jednostavan trik pomoći će vam da uživate u seksu kao nikada pre!, foto: Depositphotos/macniak

Jastuci za seks nekim ženama su potpuno promenili iskustvo i doživljaj seksa. Iako postoji mnogo različitih varijanti posebno dizajniranih jastuka, poslužiće vam i bilo koji jastuk koji već imate u spavaćoj sobi.

Zašto jastuk?

Jastuk za seks nudi više pogodnosti i možete ga koristiti na više načina. Odličan je za misionarsku pozu jer podiže kukove i omogućava dublju penetraciju. Stoga jastuk može biti posebno koristan kada partner ima manji penis.

Jastuk vas istovremeno stavlja u položaj u kojem je pelvis povišen, a vaginalni kanal postaje ravniji, pa penetracija može biti mnogo ugodnija. Nekim ženama na ovaj način postaje mnogo lakša stimulacija G-tačke. Ako imate problema s osećajem bola prilikom penetracije, definitivno probajte da stavite jastuk ispod kukova za vreme misionarske poze.

Osim toga, jastuk pomera opterećenje s donjeg dela leđa što može uveliko da olakša seks. Mnoge poze, pa čak i misionarska, vrlo su opterećujuće za donji deo leđa kod žena, a dodatna potpora u obliku jastuka učiniće celo iskustvo lakšim i prijatnijim.

Jastuk je odličan i za "doggy" pozu jer vam takođe omogućava udobniji položaj za kukove i pomera opterećenje s ruku. Možete da se poigrate njime i isprobate ga u drugim pozama s obzirom na to da olakšava penetraciju i izdržljivost u pojedinim pozama. Takođe, možete se poigrati i s različitim veličinama jastuka i proveriti kakvi jastuci vam najviše odgovaraju.

Izvor: Žena.hr