"SIRENA" - seks poza koja je ODLIČNA za one sa MANJIM PENISOM: Ima brojne PREDNOSTI, a evo kako se IZVODI!

Promena poze u spavaćoj sobi najbolji je način da unesete malo uzbuđenja u seksualni život.

Izvor: 24sata.hr/ Ema Mihanović  |  
Ilustracija; Foto: PinkCoffee Studio/Shutterstock
Ilustracija; Foto: PinkCoffee Studio/Shutterstock
.

Za one koji imaju manji penis jedna poza može da promeni užitak za oba partnera.

Ovaj seksualni položaj može da učini čuda za muškarce s malim penisom. Ako pokušavate da ulepšate stvari među čaršavima, možete da isprobate ovu pozu u spavaćoj sobi i nećete ostati razočarani.

Promena položaja u seksu najbolji je način da začinite svoj libido. To je zato što isprobavanje novih tehnika može da doda malo uzbuđenja u spavaću sobu...

Evo poze koju ćete ozbiljno da cenite!

"Sirena"

Tehnika je dobila ovo ime jer su vaše noge stisnute jedna uz drugu kako bi izgledale poput sireninog repa okrenutog prema gore. Potrebno je napomenuti da taj potez ima puno prednosti.

Kako svladati pozu "sirene"?

Kako biste zauzeli položaj, lezite stisnutih nogu. Zatim partner ustane ili klekne kako bi ušao, zavisno od njegove visine. Ako ste pod čudnim ili neudobnim uglom, strateški dodajte nekoliko jastuka da se prilagodite.

Prema mišljenju seksualnog stručnjaka Gigi Engle, ovaj seksualni položaj je stvarno odličan za duboku penetraciju. Dok su vam noge stisnute jedna uz drugu, osećaćete čvršće prianjanje, pa je savršeno ako partner ima manji penis.

- Takođe, omogućuje mnogo stimulacije klitorisa - dodaje ona.

Savršen je i ako želite da budete kreativni sa seksualnim igračkama, uključujući prsten za penis. Kako biste izgradili iščekivanje, moglo bi unapred da uključite i malo predigre, piše Daily Star.