Šest znakova da on NIJE MUŠKARAC ZA VAS: Ova ponašanja šalju SIGNAL ZA UZBUNU

Možemo misliti da je osoba koju volimo baš za nas, da se pored nje osećamo odlično, međutim, signali koje nam telo šalje mogu ukazivati na to da nismo u pravu. To je zbog toga što se sve što mislimo i osećamo prevodi u govor tela.

Foto: beeboys/Shutterstock
Foto: beeboys/Shutterstock
.

To je nešto što ne možemo da kontrolišemo. Kada nešto krene naopako, mi to osećamo. Jedan od glavnih simptoma kada nešto nije u redu je uznemirenost. Osoba koja doživljava jak stres možda to ne razume, ali zato doživljava napade panike i otežano diše. To je samo jedan u nizu dokaza da mentalno stanje utiče na naše telo. Ono oseća mnogo toga, čak i pre nego što toga postanemo svesni.

Evo koje signale nam šalje kada osoba koju volimo nije prava za nas:

Ređe se osmehujete

Kada ostanemo sami, postajemo iskreni prema svojim osećanjima. Ako svaki put kada pomislite na muškarca, osmeh nestane sa vašeg lica, to ukazuje da vam odnos sa njim ne donosi radost, da niste srećni.

Izgubili ste samopoštovanje

Pravi muškarac nam daje pozitivne emocije i povećava naše samopouzdanje. Ali ako stalno sumnjate u sebe, preispitujete se, razmišljate da li ste nešto uradili dobro, a pritom vaše samopoštovanje polako pada, najverovatnije ste sa pogrešnim partnerom koji ne utiče pozitivno na vas.

Osećate se emocionalno i psihički iscrpljeno

Setite se kako se ponaša zaljubljena osoba. Izgleda kao da može sve, kao da joj nijedna prepreka ne može preprečiti put. To je zato što nam odgovarajući partner daje snagu i energiju, motivaciju. Međutim, ako se većinu vremena osećate iscrpljeno, to sugeriše da vam ovaj muškarac ne odgovara.

Ignorišete svoje potrebe

Čak i ako ste u vezi sa nekim, to ne znači da treba da zaboravite na odnos sa sobom. Ako uvek njega stavljate na prvo mesto, uvek se upravljate prema njegovom vremenu i potrebama, to ukazuje da se u toj vezi zanemarujete.

Izgubili ste interesovanje za ono što vam se dopada

Kada ste srećni u vezi, nastavljate da živite svoj život kao i kada ste bili sami- radite ono što volite, družite se s dragim ljudima, imate svoja interesovanja… Ne prestajete da živite onako kako ste živeli samo da biste zadovoljili potrebe svog partnera. U suprotnom, ako više ne radite ono što volite, ako ste se udaljili od dragih ljudi, to je jasan signal da ta veza samo ima negativan uticaj na vas i vaše ponašanje.

Ne spavate dobro

Razloga za loš san može biti mnogo, pored prevelikog umora i stresa, a jedan od njih je pogrešan izbor partnera.Da bi neko dobro spavao, mora biti spokojan, opušten, bez gomile briga i problema koji mu dišu zavrat. Ako niste u mogućnosti da mirno i čvrsto spavate pored partnera, vreme je da se zapitate da li ste sa pravim muškarcem. Ako vaše telo ne može da se opusti pored njega, to govori mnogo toga, piše Magazin Novosti.