Pet stvari o momcima u koje devojke veruju, a jednostavno NISU TAČNE!

Kada ste uvereni u nešto, teško vam je zapravo i da dozvolite sebi - opravdanu sumnju. Razlog je obično taj što usvajamo mnoge stvari koje do nas stižu, bez provere njihove verodostojnosti, jer ni drugi to ne rade.

Ilustracija Foto: Monkey Business Images/Shutterstock
Ilustracija Foto: Monkey Business Images/Shutterstock
.

U tom pogledu možda će vas iznenaditi lista stvari u koje devojke veruju, a vezane su za muškarce, koje zapravo nemaju dodirnih tačaka sa istinom. Reč je o mitovima koje ste čuli sto puta i uzeli ih zdravo za gotovo kao istinite. Koje su to netačne stvari o momcima, saznajte u nastavku.

MOMCI NEMAJU OSEĆANJA

Prva stvar u koju ogroman broj devojaka širom sveta veruje je ta da momci nemaju osećanja. Oni su hladnokrvna bića, koja umesto srca imaju kamen. Istina ne može biti dalja od toga. Iako možda neće vrištati od sreće, ni zaplakati svaki put kada su tužni, muškarci itekako imaju osećanja. Tek kada sretnete onog ko će vas iskreno voleti, biće vam jasno koliko osećanja u sebi oni zapravo imaju.

MOMCI NE ZNAJU DA DONESU ODLUKU

Istina, većina momaka je spora kada je donošenje odluka u pitanju. Oni imaju tendenciju da odvoje vreme i razmišljaju o svojim opcijama mnogo pažljivije nego većina žena. Ali, oni su i te kako sposobni da donesu odluke. Sve što im je zapravo potrebno prilikom njihovog donošenja je vreme, ali i neko ko ih ne požuruje.

MOMCI SU SEBIČNI

Devojke su sklone ka tome da veruju da su momci većinom sebični. Iako zaista postoje sebični muškarci, činjenica je da ih većinom devojke pogrešno razumeju. Obično, kada devojka misli da je momak sebičan to je zato što ne skače oko nje već se bavi stvarima u kojima lično uživa. To ga ne čini sebičnim, već osobom koja zna kako da složi svoje prioritete. Muškarci mnogo bolje zadovoljavaju svoje potrebe od devojaka, baš zbog toga, prenosi zenskimagazin.rs.

MOMCI NE ZNAJU DA POKAŽU LJUBAV

O da, čuvena ženska tvrdnja koja ne može biti dalja od istine. Problem leži u tome što žene imaju u svojim glavama potpuno drugačiju viziju o tome kako bi trebalo iskazivati ljubav u odnosu na muškarce. Samim tim ako očekujete da vam on donosi cveće i bombonjere, a on smatra da vam je pokazao svoju ljubav pomogavši vam da iznesete namirnice iz auta ili je vaš računar oslobodio virusa, jasno vam je gde bi mogao da bude problem.

MOMCI SU LENJI

Nema sumnje u to da će vam svaki muškarac na svetu kog poznajete u jednom trenutku pokazati svoju lenju stranu. Ne radi se čak ni o tome da odbijaju da nešto rade, koliko o tome da veću pažnju posvećuju odmoru nego žene. S druge strane žene su sklone ka tome da guraju sebe do samih ivica izdržljivosti. Takva žena kada vidi muškarca da odmara, dok ona ne zna šta će prvo da uradi, s razlogom postane frustrirana. Problem je opet u drugačije složenim prioritetima. Muškarcima je odmor važniji od bilo kog posla.