PET STVARI koje nipošto ne bi trebalo da tolerišete u vezi: U suprotnom će vam srce biti slomljeno

Dobra veza nas čini punim samopouzdanja, a ako je vaše u stalnom padu, lako je moguće da je to zbog činjenice da prihvatate stvari koje nikako ne bi trebalo.

Foto: Sergey Nivens/Shutterstock
Foto: Sergey Nivens/Shutterstock
.

Dok su zaljubljeni partneri često stvari ne vide onakvim kakve zapravo jestu. U tim trenucima stvari posmatramo kroz ružičaste naočare.

Ipak, to ne znači da je sve u redu i da za vrlo kratko vreme neće isplivati ono što je ispod površine. Ako pažljivo posmatrate možete lako primetiti da nešto nije u redu. Obratite pažnju na njih pre nego što vam srce bude slomljeno.

Mrsko vam je kada vas više puta zove telefonom

Ime osobe s kojom ste u vezi na ekranu mobilnog telefona bi trebalo da vam izmami osmeh na lice. Ako se sve češće mrštite kada vas zove, znači da nešto nije u redu.

Njegove potrebe su prioritet

U normalnoj vezi, odnos bi trebalo da bide 50:50. Ako uvek razmišljate o tome što bi on hteo i sebe stavljate na drugo mesto, a on to mirno prihvata, niste u vezi koja je dobra za vas.

Ne ispunjava obećanja

Ako stalno obećava stvari koje se nikad ne dogode, to je znak da obećanjima samo pokušava da manipuliše vama

Često ga pravdate, a ne bi trebalo

Za neke stvari zaista postoji opravdanje, ali kod nekih je neophodno podvući crtu. Ako za svako njegovo ponašanje tražite opravdanje i često krivite sebe, niste u zdravoj vezi jer to nije normalno.

Narušava vaše samopouzdanje

Dobra veza nas čini punim samopouzdanja, a ako je vaše u stalnom padu, lako je moguće da je to zbog činjenice da prihvatate stvari koje nikako ne bi trebalo, piše Glossy.