Pet nedvosmislenih znakova da preteruješ s ljubomorom!

Verovatno i sama možeš da naslutiš da li si ljubomorna ili ne, a ako ipak nisi sigurna, pogledaj koji su to znakovi koji ukazuju da preteruješ!

.

1. Poruke na mobitelu 1. deo

Jedna je stvar kada slučajno pročitaš poruku na njegovom mobilnom, a nešto sasvim drugo ukoliko zahtevaš da vidiš sve njegove poruke.

2. Poruke na mobitelu 2. deo

Kada tražiš od njega tražiš da ti podnosi izveštaje - gde je, s kim, i slično. Možda je tebi smešno, ali ima i takvih devojaka, zato, nikada ne pogazi svoje dostojanstvo i ne radi takve ili slične stvari.

3. Izlasci s drugovima

Priseti se one scene iz popularnog filma "Kako izgubiti frajera za 10 dana", u kojoj se Kejt Hadson nenajavljeno pojavljuje na pokeru kod Metjua i njegovih prijatelja? I momci, kao i devojke, moraju imati vreme samo za sebe ili vreme rezervisano za prijatelje. Ne pravi dramu tamo gde je nema.

4. Društvene mreže

Ako uhvatiš sebe da svako malo špijuniraš njegov profil na Fejsu, ko mu to lajkuje statuse i slike, vreme ti je da se sabereš!

5. Jedina u njegovom životu

Osim njegove mame, sestre, bake i ostale ženske rodbine, tvoj dečko nema pravo da bude u društvu ni jedne druge ženske osobe, a kamoli da se sa njom druži. Time ćeš postići samo to da će poželeti da pobegne daleko od tebe. Niko ne voli da se oseća kao da ga neko neprestano kontroliše, pogotovo kada za to nema razloga.

Izvor: index.hr