PET načina da ga uzbudite u javnosti

Nezavisno od toga da li ste u vezi ili ne, jedno je sigurno a to je da želite da iskoristite svoj seksualni potencijal do maksimuma. Pod ovim mislimo da „posao“ u spavaćoj sobi, ne bi trebalo da bude ograničen samo na tu prostoriju. Pa opet, žene postaju pomalo nervozne kada pokušavaju da izađu iz svoje zone komfora, odnosno da zavode muškarce u javnosti.

Foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV/Shutterstock
Foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV/Shutterstock
.

Pored toga sigurno ste svesni kakav podsticaj takvo nešto može dati vašem seksualnom životu. Nema sumnje u to da je zavođenje u javnosti nešto što donosi uzbuđenje, i što možete slobodno da dodate svojoj kolekciji avanturističkih priča. Ali, kako da to uradite na ženstven način? Zavirite u našu galeriju, jer vas tamo očekuju korisni saveti.

PRVO I OSNOVNO – USPOSTAVITE KONTAKT OČIMA SA NJIM

Vaše oči su vaš najveći saveznik kada je u pitanju čin zavođenja. Kada se flert odvija u javnosti, vi želite da on ostane – samo za vaše oči. Ne zovu ih bez razloga, dušom flerta, a osim toga kada nekom želite da stavite do znanja da vam se dopada, očima ćete mu poslati nedvosmislenu poruku. Senzualan pogled koji traje oko desetak sekundi, upućen vašem voljenom, izazvaće reakciju koju želite, nevezano za to ko se oko vas nalazi.

UPUTITE MU STIDLJIV OSMEH

Bez obzira da li je dotični momak vaš dečko ili neki zgodni frajer na kog ste bacili oko u kafiću, stidljiv osmeh je vaše tajno oružje da privučete njegovu pažnju. Ima nečeg neodoljivog u tom slatkom stidljivom osmehu. On je zapravo način da mu konkretnije stavite do znanja da vas zanima nakon što ste uspostavili kontakt očima. Nije dakle potrebno da podižete obrve, namigujete mu i na bilo koji način budete upadljivi, već da mu uputite vrlo nežan i neodoljiv osmeh.

POBRINITE SE DA MIRIŠETE PREDIVNO

Istraživanja pokazuju da kada ženu zanima određeni muškarac, njeno telo ka njemu šalje specifične signale. Muškarci su tako „programirani“ da mogu da prime te signale. Drugim rečima, prema naučnicima, muškarci mogu da osete kada je žena uzbuđena, a sve zahvaljujući mirisu koje tada žensko telo proizvodi. Međutim, to nije vaša jedina šansa da privučete muškarca koji vam se dopada. Ako sebe obavijete velom prelepog parfema, vrlo ćete lako njegovu pažnju usmeriti ka sebi, naročito ako ste taj parfem imali na sebi kad ste poslednji put bili intimni sa njim.

DODIR CRVENE BOJE JE VAŠ ADUT

Još jedan način da upotrebite najbolje od prirode u svoju korist jeste da se poslužite bojama. Budući da je u pitanju zavođenje i uzbuđenje u javnosti, osim što će vam trebati neka privlačna garderoba, isto tako je potrebno da ona muškarce asocira na seks. Budući da ne možete u brushalteru i tanga gaćicama izaći u grad, dovoljno je da na sebi imate crvenu haljinu, bluzu ili mini suknju. Crvena boja aktivira muški um na podsvesnom nivou, i u masi devojaka on će imati oči samo za vas.

ZADIRKUJTE GA

Zadirkivanje povećava napetost, i zbog toga je savršen način da uzbudite dečka koji vam se dopada, čak i u javnosti. Svaka devojka ima svoje pokrete koji izluđuju muški rod, a kada ste u javnosti, preporuka je da se držite onih koji uključuju najmanje dodira. Nepisano je pravilo – što duže ga budete „mučili“, to će naknadni užitak biti veći. „Slučajni“ dodiri su poželjni, jer muškarci posebno vole kada ih navodno slučajno dotaknete. Osim toga verbalno zadirkivanje uz dvosmislene fraze je svakako najbolji način da podignete uzbuđenje na najviši nivo.

Izvor: Ženski.magazin