Ovo su najbolje seks-poze prema građi ženskog tela

Stručnjak za seks i veze Trejsi Koks otkrila je u kojim pozama žene najviše uživaju na osnovu toga kakav oblik tela imaju.

Sex, foto: Dmytro Kapitonenko/Shutterstock
Sex, foto: Dmytro Kapitonenko/Shutterstock
.

Trejsi Koks je jedan od najistaknutijih svetskih pisaca o seksu i vezama.

Ona je u razgovoru za "Dejli mejl" otkrila položaje u seksu koji ženi, u zavisnosti od građe tela, mogu pružiti odlično iskustvo.

Kako kaže, ako budete vredno praktikovali ove poze, sigurno ćete uspeti da postignete nezaboravan orgazam.

Dakle, pronađite svoj oblik tela i isprobajte ove poze već večeras.

"Dečačka" građa

Dečačku građu opisuju široka ramena, tonirane ruke i nešto uži kukovi. Prema tome, Trejsi savetuje da isprobate pozu majmun. Muškarac treba da legne na leđa, skupi noge i privuče kolena i butine skroz do grudi. Žena treba da sedne na njegove butine, tako da mu bude okrenuta leđima.

Kruška

Žene koje su građene u obliku kruške imaju kraći gornji deo tela i široke, seksi bokove. Za njih je savršena poza kašike. Lezite na bok, dok muškarac treba da položi telo uz vas i započne penetraciju. Njegove ruke mogu da stimulišu vaš klitoris, kao i grudi. Možete jednu nogu podići i prebaciti je preko njegove noge, kako biste produbili penetraciju.

Peščani sat

Pravi predstavnik ove vrste građe ženskog tela je Merlin Monro. Dakle reč je o damama koje imaju uzak struk, a grudi prate širinu bokova. Najbolja poza je obrnuta kaubojka. Muškarac treba da legne na krevet, a žena da ga opkoračite sa suprotne strane gledajući mu u noge umesto u lice, piše Superžena.

Obrnuti trougao

Obrnuti trougao građu imaju ženu koje imaju naglašene grudi i izražena ramena, a uske kukove. Trejsi ističe da je najbolje da praktikujete kaubojku, ili tzv. lap-dance. Muškarac treba da klekne na pod, a zatim sedne na potkolenice. Njegova partnerka treba da okrene leđa i spusti se u čučanj, a potom sedne u krilo i ruke drži na kolenima. Muškarac ima glavnu ulogu u ovoj pozi - on treba da joj stavi ruku na bokove i spuštanjem i podizanjem diktira tempo.

Jabuka

Građa tela u obliku jabuke karakterišu velika razlika u bokovima, struku i grudima. Naglašene grudi i stomak prati ravna zadnjica. Lezite na stomak, a zatim se blago podignite i svu svoju težinu prebacite na podlaktice. Tako ćete omogućiti partneru odličan pogled, a vaš struk će delovati još tanji, a noge mršavije.