Ovih PET tajni o VEZI nikada NEMOJTE OTKRIVATI drugima

Često svoje radosne i tužne trenutke delimo sa drugima, ali postoje stvari koje je ipak bolje zadržati za sebe. Evo o čemu ne bi trebalo da pričate s drugim ljudima.

Par u krevetu, foto: G-Stock Studio/Shutterstock
Par u krevetu, foto: G-Stock Studio/Shutterstock
.

1. Emocije i tajne

Ako ljudima iz svoje okoline olako otkrivate detalje iz vaše veze znajte da time možete izgubiti poverenje partnera. Ipak, on vam poverava svoje najdublje tajne, cenite to. Da mu ta informacija nije toliko važna verovatno bi je i sam otkrio u javnosti.

2. Svađe i rasprave

U svakoj vezi postoje razmirice i svađe, koje se tiču samo vas dvoje. Velike su šanse da ćete vi brzo preći preko tog problema i nastaviti dalje. Ipak, vaši prijatelji i porodica možda neće uraditi isto. Oni će zapamtiti tu grubosti ili nepristojnosti vašeg partnera.

3. Intima

Vaša spavaća soba rezervisana je samo za vas dvoje. Ako detalje koji se tiču vaše intime podelite sa drugima ugrozićete poverenje partnera. Zamislite kako biste se vi osećali da on svojim drugarima ispriča detalje vašeg seksualnog odnosa ili neku drugu pikanteriju iz kreveta.

4. Finansijski problemi

O finansijskoj situaciji i novčanim problemima nije dobro razgovarati sa svima. Ako je potrebno da vam neko pomogne prvo o tome pričajte sa partnerom, a tek ako on nije u mogućnosti, potražite je od nekog bliskog. Ovo su delikatna pitanja, zato dobro razmislite pre nego što se "otvorite" i svoje nedaće podelite sa ostatkom sveta., piše Zadovoljna.hr.

5. Mane i nedostaci

Svi imamo mane. Nije dobra ideja da se na početku veze odmah žalite na mane koje primetite kod svog partnera. Vi ćete se vremenom ili navići na njih ili ćete se razići pa vam to više neće biti važno. Ipak, vaši roditelji ili prijatelji će zapamtiti ono o čemu ste im pričali. Može se desiti i da u pogrešnom trenutku to "ispliva" na površinu.