Omiljena poza u seksu otrkiva mnogo više nego što možete da zamislite...

Omiljena seks poza je verovatno ona koja vam pruža najbolji orgazam! Ali, na podsvesnom nivou, vaša omiljena poza govori mnogo više o vama, u nastavku saznajte šta!

foto: Photographee.eu/Shutterstock
foto: Photographee.eu/Shutterstock
.

Misionarska poza
Muškarci koji vole ovu pozu igraju na sigurno. Možda su malo nesigurni i treba ih malo ohrabriti u krevetu. Ali, može da znači i da vole kontrolu i intimnost.

Ako ste žena i ovo vam je omiljena poza, verovatno ste stalno u žurbi i samo želite da se opustite.

Doggy (pseća) poza
Još uvek nismo sreli muškarca koji nije obožavalac ove poze. S ovom pozom ćete dobiti duboku penetraciju ali bez imalo intimnosti.

Muškarci koji vole ovu pozu traže uzbuđenje u životu. Dobro su upoznati sa svojom divljom stranom, ali mogu da se boje intimnosti i nisu preterano romantični, piše Centarzdravlja.hr.

Žene kojima je ovo najdraža poza su najčešće submisivne. Vole kada muškarac preuzme kontrolu nad njima i njihovim užitkom.

Žena na muškarcu
Muškarci koji vole kada je žena gore, žele da zadovolje svoju partnerku. Ova poza pokazuje kako je samouveren kada je submisivan. Istovremeno može da bude i dominantan jer dubljom penetracijom može partnerki da osigura orgazam.

Obično je biraju žene koje vole da dominiraju. Samouverene su i vole moć. Ova poza stimuliše G tačku i njemu omogućava uživanje u pogledu.

Poza kašike
Bliskost i intimnost koju pruža ova poza otkriva muškarca koji je strastven i želi da zadovolji partnerku. Na ovaj način može da istraži njene erogene zone i da stimuliše klitoris.

Žene koje biraju ovu pozu vole spor i senzualan seks. Uživaju u nežnostima i znaju da se prepuste.

Poza uza zid
Seks u pozi u kojoj muškarac stoji otkriva ljubavnika koji voli avanture i želi da istraži svoju zločestu stranu. Želi da se zabavi i da iskusi sve što život pruža čak i ako neko može da ga uhvati u tome.

Žene koje obožavaju ovu pozu su pune energije i uvek traže nova uzbuđenja. Draži im je intenzitet od stabilnosti.