"Mislila sam da sam srećna s dečkom dok nisam poljubila najboljeg prijatelja"

"Mislila sam da sam srećna s dečkom sve dok me najbolji prijatelj nije poljubio. Dečko mi je super, ali kada spomene da bismo mogli da se venčamo, osećam mučninu u stomaku" - napisala je jedna devojka za "The Sun".

Ilustracija, foto: Flamingo Images/Shutterstock
Ilustracija, foto: Flamingo Images/Shutterstock
.

Kad razgovara s njegovom porodicom o venčanju, njegovi roditelji uvek govore kako mora da uzme njegovo prezime i kako se raduju unucima, a njoj to stvara strah. Njen dečko zna da ne želi decu, a ni on sam nije siguran želi li decu. Brine se da, ako se venčaju, roditelji mogu da ih "pritisnu" da požure sa decom.

"Nedavno sam otišla u šetnju sa svojim najboljim prijateljem. Ima 29 godina i prijatelji smo od škole. Ni on ne želi decu i shvata moj stav. Dok smo hodali, zagrlio me i pomilovao po kosi. Bila sam šokirana kad je rekao: "Zaljubljen sam u tebe." No, osećala sam se sjajno kad me poljubio. Na kraju sam se povukla i rekla da ne mogu da prevarim dečka. Ne želim nikoga da povredim, ali ne želim ni pogrešno da izaberem - nastavila je.

"Postoji šansa da vam ni jedna od ovih veza ne bi bila prava. Vreme je za razgovor sa vašim dečkom. Dajte mu do znanja da ne želite decu i da se neće predomisliti. On mora da se pomiri s time i podrži vas protiv njegovih roditelja. Da ste prema svom najboljem prijatelju osećali isto što i on prema vama, verovatno bi vas odavno privukao. Dogovorite se da ga ponovno vidite i recite mu da ne želite da ono što se dogodilo među vama pokvari vaše prijateljstvo", odgovorila joj je Deidre.

Izvor: Superžena