"MAJMUNSKA GRANA": Da li se termin „monkey branching“ odnosi na vas i vašeg partnera?

Da li vam je čudno da osoba sa kojom ste u vezi provodi sate i sate na društvenim mrežama ćaskajući sa svojim „prijateljicama“? A možda čak i izlazi sa njima? Ako je tako nema sumnje da se osećate kao da ste postali ništa drugo nego njegov rezervni plan. Možda ste isključili klasično varanje kao mogući razlog ovakvom ponašanju, ali postoji nešto što se zove „monkey branching“.

Foto: adriaticfoto/Shutterstock
Foto: adriaticfoto/Shutterstock
.

Ovaj koncept je prilično sličan varanju. Najjednostavnije rečeno vi ste njemu sigurna "grana" za koju se drži dok se priprema da „dohvati drugu“. Poput majmuna koji prelaze sa drveta na drvo, držeći se prvo za jednu, a zatim za drugu granu, bez dodirivanja tla, vaš partner možda primenjuje isti princip. On se zadržava pored vas, kako ne bi ostao sam sve dok ne nađe nekog novog. Zato vam otkrivamo znake koji poručuju da ste mu vi možda baš ta grana za koju se drži.

Provodi veći deo vremena "prikovan" za ekran mobilnog

Da li osoba sa kojom se viđate posvećuje više pažnje svom telefonu nego vama kada ste zajedno? To je jedan od glavnih znakova da vas zadržava kraj sebe samo dok ne nađe neku drugu. Iako svako od nas danas ima mobilni telefon i koristi ga čak i više nego što je potrebno, ako je on više zainteresovan za objave drugih na društvenim mrežama, to je vrlo loše po vašu vezu.

Ponaša se sumnjivo i krije nešto od vas

Da li često stičete utisak da nešto krije od vas? Možda izbegava da vam kaže gde je bio i s kim je provodio vreme ili vam daje neuverljive odgovore. Ako je tako velike su šanse da se video sa drugom devojkom s kojom planira da započne vezu. Takođe, možda je njegov telefon uvek okrenut ekranom na dole, kako vi ne biste videli ko mu šalje poruke ili ga zove. Osim toga stavljanje lozinke na telefon koju vi ne znate je akt jednog sumnjivog momka.

I dalje koristi aplikacije za upoAko ste u vezi sa osobom koji i dalje aktivno koristi aplikacije za upoznavanje, nije vam potreban očigledniji dokaz da nije zadovoljan, niti ozbiljan u pogledu vaše veze i da samo čega da pređe u sledeću. Ovo je crvena zastavica koju ne biste smeli da ignorišete, čak i ako ste se vas dvoje upoznali preko takve jedne aplikacije. Čak i ako pokušava da se opravda da ne radi ništa sumnjivo vama iza leđa, sam razgovor s drugim devojkama je varanje.

Otvoreno flertuje sa drugima

Da li vas je nekad vaš momak doveo u neprijatnu situaciju flertujući s drugim devojkama pred vama? Možda su vas i vaši prijatelju upozorili da se on ponaša neprimereno jer često flertuje sa drugim devojkama bilo uživo ili online. Da li zaista želite sebe da zavaravate i dalje da je to sve nevino i da vas on iskreno voli? Muškarac koji stvarno voli devojku nema oči ni za jednu drugu.

Odjednom je vrlo aktivan

Da li ste primetili da je vaš momak postao vrlo aktivan u poslednje vreme? Možda ste pomislili da je to vrlo pohvalno, ali je zabrinjavajuće ako on ispunjava svoj dan aktivnostima kako ne bi provodio vreme sa vama. On odlazi u teretanu, na plivanje, na basket s prijateljima i ima gomilu hobija koji su se pojavili preko noći, zbog čega je često nedostupan i zauzet. Nemojte zavaravati sebe, jer njegov „hobi“ je ništa drugo do nova devojka.