Kako da osećate VEĆE SAMOPOUZDANJE dok vodite ljubav - ovi trikovi u seksu vam možda pomognu!

Svakom od nas bi s vremena na vreme koristila mala doza dodatnog samopouzdanja. Koliko god da u sebi imate samopouzdanja, ponekad se dogodi da previše razmišljate o nebitnim stvarima i da one utiču negativno na vas. Ovo se posebno odnosi na trenutke kada ste intimni sa svojom voljenom osobom. Ono što bi trebalo da imate na umu je da vaš voljeni uživa u vođenju ljubavi sa vama i da taj trenutak ne biste trebali kvariti nekim nepotrebnim mislima.

Ilustracija Foto: DisobeyArt/Shutterstock
Ilustracija Foto: DisobeyArt/Shutterstock
.

Ako želite da znate kako možete da osećate veće samopouzdanje dok vodite ljubav, naša galerija je pravo mesto za vas. U njoj vam donosimo nekoliko korisnih saveta, koji će vaše samopouzdanje vinuti do visina.

OBUCITE NEKO SEKSI DONJE RUBLJE

Ne postoji ništa jednostavnije što vam može podići samopouzdanje od nošenja donjeg rublja u kom se osećate seksi. To mogu biti push-up brushalteri i tange, negliže i halteri, podvezice i mrežaste čarape, korseti, spavaćice i bodiji – zapravo lista je neiscrpna. Ovim postupkom ne samo da ćete podići svoje samopouzdanje, već ćete i dodatno uzbuditi vašeg voljenog.

UGASITE SVETLA U PROSTORIJI

Kako se ne bi dogodilo da previše razmišljate o nedostacima na svom telu (koje on zaista ne primećuje), možete se poslužiti starim trikom – jednostavno ugasite svetla. Na ovaj način prestajete da postojite u prostoru i pretvarate se samo u pregršt poljubaca i uzdaha.

DODELITE SEBI I PARTNERU NEKE SEKSI ULOGE

Pretvarajući se da ste neko sasvim drugi, možete sebi obezbediti neophodnu dozu samopouzdanja. Iako u vezi ne bi trebalo da težite ka tome da budete nešto što niste, u ovom slučaju možete da napravite izuzetak. Različiti dodaci koji mogu da se kupe u seksi shopu mogu vam pomoći da sprovedete svoje zamisli u delo. Razmišljajte u pravcu policajca i francuske sobarice, prenosi zenskimagazin.rs.

STAVITE NEKI OPOJAN PARFEM

Nikad ne potcenjujte snagu parfema kada je raspoloženje u pitanju. Svega nekoliko kapi vašeg omiljenog parfema može da deluje poput magije kada je u pitanju podizanje vašeg samopouzdanja u krevetu. Osim toga i njemu će prijati da oseti opojan miris koji vas okružuje.

PREUZMITE KONTROLU

Muškarci jednostavno uživaju u tome da devojke preuzmu kontrolu u spavaćoj sobi. Nema razloga da sumnjate u sebe, jer za vašeg voljenog nema većeg zadovoljstva od toga da pokažete svoju dominantnu stranu. Dovoljno je samo da mu sednete u krilo i povedete igru. Kada vidite koliko ga to uzbuđuje vaše samopouzdanje će porasti do neba.

PITAJTE GA ŠTA VOLI U VEZI SA VAMA

Sigurno postoji milion stvari koje vaš muškarac voli u vezi vas. Kada osećate da vam nedostaje samopouzdanja, jednostavno pitajte svog voljenog šta je to što najviše voli u vezi vas. Svaka stvar koju navede lansiraće vaše samopouzdanje do zvezda, bilo da je u pitanju vaš osmeh, kosa, telo, grudi, zadnjica ili lice.