Izbegavate svađe sa partnerom? Evo kakve to posledice može da ima na vašu vezu

Ako ulazite u vezu misleći da će stalno cvetati ruže, varate se. Svađe su sastavni deo života, a ako ih izbegavate možete da zapadnete u još veće probleme.

Foto: George Rudy / Shutterstock
Foto: George Rudy / Shutterstock
.

Ako do sada niste imali nijednu svađu ili konflikt sa partnerom, zapitajte se da li je u vašoj vezi sve u redu.

Mnoge veze počinju savršeno. Pre zaljubljivanja, javlja se osećaj euforije zbog koga često dolazi do idealizacije partnera. Tada vidimo samo njegove najbolje osobine. Ali kada se u jednom trenutku dogodi neizbježna svađa ili nesporazum, ostajemo duboko razočarani.

Ako ulazite u vezu misleći da će stalno cvetati ruže, napravićete veliku grešku. Zbog želje da sve bude idealno, kako ste zamislili, može se desiti da stvari gurate pod tepih, trudeći se da ne uradite ili ne kažete nešto što bi potencijalno moglo da naljuti vašeg partnera, ili da vas udalji od njega. Želite da misli da ste najjednostavnija osoba na planeti, da je pronašao pravo zlato, prenosi Dnevniavaz.

Ipak, pre ili kasnije, desiće se nešto što će vas izbaciti iz takta – što nećete moći da ignorišete. Pitaćete se da li ste izabrali pogrešnog, ili ste vi uradili nešto užasno loše.

Ljubavna veza se najviše jača izazovima. Kada se dogodi svađa između vas i partnera, zajedno razvijajte veštine vezane za odnos i još više se tako povezujete, a ukoliko se toga klonite – vi taj odnos puštate da propada.