Fitnes instruktorka i njen suprug učestvovali u 30-dnevnom seks izazovu: "Intimnost se povećala"

Kako je ispričala, učestalost seksualnih odnosa nije bila svrha izazova, već stvaranje intimnijih trenutaka među njima.

Foto: pz71/Shutterstock
Foto: pz71/Shutterstock
.

Fitnes instruktorka Stef Kler Smit otkrila je detalje svog seksulanog života nakon što je sa suprugom Džošom Milerom učestvovala u 30-dnevnom "seks izazovu". Reč je o izazovu u kom je krajnji cilj postizanje imntimnih trenutaka, a ne broj polnih radnji.

"Prošla su dva meseca i opšta intimnost, poput maženja, se povećala", rekla je ova mlada majka jednogodišnjeg dečaka Harvija tokom gostovanja u podkastu, prenosi NY Post.

"Broj nedeljnih seksualnih odnosa samo se malo povećao, ako nije čak i ostao isti", otkrila je.

Dodala je i da češći seks nije bio svrha izazova, već stvaranje intimnijih trenutaka među njima. Nakon toga razgovor se usmerio na broj seksualnih partnera koji ljudi najčešće imaju.

"Broj seksualnih partnera često se koristio kao oružje protiv žena, međutim smatram da to sada ne znači ništa, osim što ti donosi određeno iskustvo", rekla je voditeljka podkasta Laura Henšo.

Stef je, takođe, otkrila da su za izazov saznali na internetu, a njen suprugje bio taj koji je inicirao celokupnu priču, piše Superžena.

"Koliko god mi je teško to da priznam postoje trenuci kad mi jednostavno nije do seksa, ali znam da kad malo bolje razmislim, kad smo bliski, automatski postajemo i bolji jedno prema drugome i više se mazimo", otkriva.

Ova 28-godišnjakinja je, takođe, rekla da izazov nije bio jednostavan te da je najteži deo bio - pronaći dovoljno vremena.

"Bilo je dana kad bismo se posvađali, a onda bismo imali seks. Međutim, znali smo da to moramo da napravimo kako bismo rešili naše probleme", zaključila je.