Evo šta je TAJNA boljeg seksa - konačno otkriveno...

Ne možete zamisliti šta bi moglo poboljšati vaš ljubavni život, prema istraživanjima naučnika! Možda mislite da će nas naučnici upoznati sa nekom originalnom tehnikom ili čak inovativnim načinom razmišljanja koji će naš ljubavni život podići na viši nivo, ali izgleda da ono što imaju da nam ponude izgleda prilično prizemno i nimalo iznenađujuće.

Ilustracija Foto: UfaBizPhoto/Shutterstock
Ilustracija Foto: UfaBizPhoto/Shutterstock
.

Pa ipak, i dalje je efikasmo, prema ekspertima i na osnovu njihovih zapažanja. Prema istraživačima sa Univerziteta Džordžije, ako je muškarac više uključen u brigu o deci i domaćinstvu u celini, onda će se rezultat videti u seksualnom životu para!

Istraživači su otkrili da kada muškarci preuzmu više roditeljskih obaveza, efektivno deleći zadatak brige sa svojom partnerkom - onda par dobija više zadovoljstva iz svoje veze, što se takođe odražava na kvalitet njihovog seksualnog života.

Ali kada žena ima isključivu odgovornost da se brine o deci, tada nijedan partner nije srećan i oboje prijavljuju veće nezadovoljstvo kvalitetom svoje veze, kao i seksulanim životom, prenosi zenskimagazin.rs.