"Domaćinski tipovi" muškaraca češće vode ljubav; žene su stidljivije!

Istraživanja su pokazala da muškarci koji pomažu u kućnim poslovima češće vode ljubav i da su ženama fizički mnogo privlačniji. Ali, to ne znači da prvo morate da sredite kuću ili spremite ručak da biste partnerku zainteresovali za seks.

Foto: DavideAngelini/Shutterstock
Foto: DavideAngelini/Shutterstock
.

Doktor Les Parot, autor knjige The ultimate guide to crazy good sex, naglašava da muškarac, pre svega, mora što više da zna o intimnim željama i potrebama partnerke:

- Ne možete očekivati da se vaša seksualna želja uvek podudara s njenom. I obrnuto. Nizak libido može poremetiti najbolji odnos ili ugroziti brak, zato ne dopustite da se to dogodi. Razgovor o seksualnim željama sigurno će doprineti usklađivanju libida. Kada osetite da je pravo vreme, pitajte je kad želi da vodi ljubav. Ukoliko primetite da se nešto događa, ne potiskujte probleme, prenosi Magazin.novosti.

Žene nemaju hrabrosti da pozovu muškarca na seks

On podseća da su neke žene stidljive i ne znaju kako da pozovu partnera na seks. Kako biste izbegli takve situacije, dogovorite vaš tajni znak.

Žene su stidljivije

- To može biti upaljena mirisna sveća, pesma ili pogled koji ćete uputiti jedno drugom kad budete spremni - savetuje Parot. - Dotaknite njena osećanja, pre nego što dotaknete njeno telo, kako biste je zaveli i “odveli u krevet”.

Takođe, ugađanjem ili tepanjem možete pojačati njenu požudu. Ne morate biti pesnik, ali jednostavne rečenice poput “Mnogo mi značiš”, “Ti si najbolji deo mog dana” probudiće uspavane strasti kod žene.