Da li ste znali za ove poze u seksu?!

Možda će vam biti teško da poverujete, ali ove poze zaista postoje.

.

Dosadile su vam standardne, klasične poze u seksu? Konačno ćete moći da začinite svoj seksualni život pozama koje će vas namučiti, ali i pružiti vam nesvakidašnje zadovoljstvo.

1. Poza X

Dok ste okrenuti jedno prema drugom sa ispravljenim nogama. Postavite svoju levu nogu preko njene desne i ona bi trebalo da uradi isto, dakle da prebaci svoju desnu nogu preko vaše leve. Sada bi trebalo da joj se približite, kako biste uopšte ostvarili penetraciju. Sada se oboje oslonite unazad, tako da vaše noge formiraju slovo X.

2. Dejvid Koperfild

Magija čuči u jastuku, koji treba da bude ispod ženine zadnjice. Na taj način podiže svoje kukove za stepen dovoljno povoljan muškarcu koji će je oralno zadovoljavati.

3. Pauk

Dok se stapate u jedno, njene noge treba da budu povijene u kolenima, raširene tako da ga opkorači i sa jedne i sa druge strane.

4. Anđeo u snegu

U suštini, ova poza je nalik misionarskoj, uz mali preokret. Umesto da žena bude na muškarcu, ona treba da bude u ležećem položaju, dok će on biti okrenut na stomaku, pridržavajući se rukama za površinu.

Izvor: nadlanu