Bićete zadovoljniji, ispunjeniji — i ne časite ni časa: Evo zbog čega je ponedeljak IDEALAN dan za vođenje ljubavi

Krenula je nova sedmica, svi jurimo, žurimo, izvršavamo svakodnevne obaveze, ali ne zaboravimo na seksualnu rutinu! Po rezultatima jedne ankete, ponedeljak je savršen dan za započinjanje seksualnih igrarija!

Ponedeljak je idealan dan za vođenje ljubavi, foto: 4 PM production/Shutterstock
Ponedeljak je idealan dan za vođenje ljubavi, foto: 4 PM production/Shutterstock

Možda je i vama ponedeljak najneomiljeniji dan u nedelji – dan kada većini počinje radna nedelja – ali to uopšte ne mora biti i nužno najgori dan! Pitate se zbog čega?

Jedna anketa nedavno je pokazala da je ponedeljak najbolji dan za vođenje ljubavi.

Ljubavne igre su svakome zabavne, a ne postoji loš razlog zbog kog ponedeljak ne bi trebalo da bude dan u vašoj ljubavnoj rutini kada se vodi ljubav.

S obzirom na to da nam rutina daje sigurnost – bilo da je u pitanju, dnevna, nedeljna ili mesečna – a posebno je važno imati ljubavnu rutinu koja nam pruža zabavu, strast i erotičnost.

Sprovedena anketa pokazala je da 45% seksualno aktivnih ljudi ima isplanirani seks ponedeljkom i to se ispostavilo kao fantastična odluka. Zbog čega raspored vođenja ljubavi ima svoj benefit?

Kada nedelja počne "fiksnim" danom sa seksualnim aktivnostima, osećate se rasterećenije, poželjnije, zadovoljnije i opuštenije; uz to, po sopstvenom priznanju, život i svakodnevica su im ispunjeniji. piše Glossy.

Ponedeljak je, šta čekate?!