TRI stvari zbog kojih će ON poludeti za vama!

Kad stvari krenu uzbrdo, muškarci se opuste i prestaju da se trude (jer su nas već osvojili), na šta žene reaguju strahom od odvajanja. Strah kod žena uzrokuje posesivnost, slanje prevelikog broja poruka, paničenje i slično, na šta muškarac reaguje povlačenjem, jer ima osećaj da je u zatvoru. Umesto što stalno ponavljate istu grešku i terate ga od sebe, ako želite da se ponovno trudi oko vas, prebacite se na muški način razmišljanja.

.

1. Ignorišite ga

Kada muškarci to rade, oni to ne rade namerno - jednostavno imaju stvari o kojima razmišljaju češće i prioritete koje smatraju važnijim od vas. Znamo da zvuči grozno, ali tako je. Umesto da ga molite za više pažnje, napravite nešto što ne očekuje - uskratite mu pažnju koju ste mu do sad davali. Ako se ne zapita, onda ionako više nije zainteresovan.

2. Radite stvari za sebe

Kada je počeo da vas osvaja, verovatno je osvajao ženu koja ima puno svojih stvari i malo vremena za njega. Sad kad ima vaše vreme, verovatno ima potrebu da se mnogo manje truditi jer zna da vas može imati kad poželi. Ako mu uskratite vreme i date mu do znanja da i dalje mora da se trudi ako želi da vas viđa, on će imati utisak da opet osvaja onu istu ženu koju je osvajao pre.

3. Dajte mu prostora

Umesto da stalnim druženjem pokušavate da vratite strast koju je nekad pokazivao, uradite suprotno - maknite se od njega i dajte mu prostor koji misli da želi. Većina žena bi na ovo gledala kao na početak kraja - ako muškarcu treba prostor, znači da više nije zainteresovan - ali to najčešće nije tako. Jednom kad oseti da ga ne držite na lancu, vratiće se na staro.

Izvor: index.hr