Zvirnite mu u dlan: Oblik palca otkriva šta krije ispod šlica

Ako pažljivo prostudirate šake budućeg partnera, naročito prste i dlan, nećete se mnogo iznenaditi kad igra počne.

.

Možda ste čuli izreku kakav nos - takav ponos jer oblik nosa može ukazati na veličinu muškog polnog organa. Ali, ako ste ste se uverili u suprotno - ne odustajte. Postoji još jedan način koji vam može pomoći da provirite u njegove pantalone, čak i kada je obučen.

Pažljivo gledajte u njegove ruke i obratite pažnju na palac!

Oblik palca navodno se poklapa sa oblikom penisa. Ako je palac širok na početku, a na kraju se vidljivo sužava, onda njegov polni organ ima istu takvu siluetu. Vrh penisa biće širok ako je širi i palac oko nokta.

Kada pred vama bude muškarac sa dugim i debljim palčevima, koji se na vrhu suze, u njegovim pantalonama ćete naći poprilično velik i širok penis sa manjim vrhom. Ako je oblik palca uzan te se na vrhu, blizu nokta, vidljivo širi, onda takav oblik možete očekivati i ispod njegovih pantalona.

Muškarci koji imaju lep i skoro ženski oblik palčeva, takođe, imaju veoma lep oblik penisa. 

Kada su prsti malo zakrivljeni, nemojte biti iznenađene ako i njegov penis bude blago nagnut. Kod muškaraca, čiji se predeo pored nokta uočljivo i nesvesno presavija, penis će biti blago zavijen ili žilav.

Procenite dužinu penisa gledajući u dlan

Kako bi procenile dužinu penisa, morate uzeti u obzir ceo dlan. Ali pažljivo, ako su prsti u poređenju sa dlanom prilično dugi, to ne znači da ćete naići na natprosečno veliki penis.

Dužinu dokazuje samo dužina palca, koju upoređujete sa dužinom ostalih prstiju na ruci. Dakle, ako ste jedna od onih kojima je seks i veličina polnog organa najbitnija stavka za uspešnu vezu, sada ćete muškarca svojih snova lako pronaći već na prvom sastanku.

Širina

Na isti način možete okriti i širinu njegovog alata. Pri tome, uzimajte u obzir dlan i ostale prste. Procene širine penisa na temelju palčeva uvek su stopostotne, ako je vaš pogled dovoljno precizan. Kada posmatrate širinu palca, ne gledajte samo od sredine, već sve - od početka do vrha prsta.

Izvor: Stil - Kurir