Da li je baš ona "ONA PRAVA"?!

Rečenice poput "Kad upoznaš pravu, znaćeš" spadaju u domen mitova. Pa, ako se i dalje pitate da li je to to, evo nekoliko skrivenih znakova...

.

U filmovima se prava ljubav lako prepozna, srodne duše osete i tu nema nikakve dileme. U realnosti, nije sve tako jednostavno. Rečenice poput "Kad upoznaš pravu, znaćeš" spadaju u domen mitova. Pa, ako se i dalje pitate da li je to to, evo nekoliko skrivenih znakova, koji ukazuju na odgovor.

Nije vaš tip

Lepo vam je s njom uprkos činjenici da nije onakva kako ste zamišljali da bi vaša devojka treba da bude. Odstupili ste od idealan i to je znak da ste osvojeni. Spremnost da odustanete od svog tipa žene znači da ste je prihvatili takvu kakva jeste i da vas veže za nju nešto mnogo dublje od izgleda ili muzičkog ukusa.

Pozajmljujete joj svoj laptop

Dajete joj pristup fotografijama, dokumentima i istoriji pretraživanja na internetu, što pokazuje da ste s njom opušteni i da joj verujete.

Pitate je za savet

Većina muškaraca veruje da je traženje saveta znak slabosti. Ako ste jedan od njih, a nije vam problem da pitate devojku da vam pomogne ili joj otkrijete najdublje strahove, to je znak da ste pred njom skinuli sve maske.

Pričate o planovima

Na pomen da idete zajedno na more, ne dobijate napad panike, već vam je to nekako, prirodno. Osim toga, planiraćete brojne zajedničke aktivnosti i ne pada vam na pamet da kažete "Čekaj, polako, ko zna šta može da se desi do leta".

Izvor: novosti