Ljubav i seks

Pet seksi trikova za vrele zimske dane!

Da li vam je previše hladno da se oslobodite svoje odeće i budete intimni?
03.01.2018. - 16:00h

Lako je da se osećate seksi kada sija sunce i kada ste manje odeveni. Niske temperature tokom zime mogu uticati na seksulani život nekih parova. Zagrevanje ispod ćebeta je uvek dobrodošlo, ali nekad je potrebno vreme za to.

Postoje određeni seksualni trikovi koje su osmišljeni specijalno za zimu. Dakle, skuvajte čaj, uzmite par dokolenica - čarapa, i budite spremni da se upustite u najuzbudljiviji seks zimske sezone.

1. Nosite čarape za bolji orgazam

Tokom zime možete nositi par toplih čarapa, dokolenica, a vaša topla stopala će vam pomoći da lakše dođete do orgazma. Kako? Zapravo postoji naučno objašnjenje za to. "Naučno je dokazano da kada su ženine noge tople, ona ima bolje šanse za postizanje vrhunca tokom seksa.", kaže dr Rob Aleks.

2. Čaj od peperminta

Umesto čaja od hibiskusa ili kamilice, odaberite čaj sa ukusom peperminta. Ukus peperminta na vašim usnama će ostaviti snažan osećaj partneru prilikom oralnog seksa.

3. Ostavite podignute roletne

Ne samo da će ovo povećati uzbuđenje (šta će se desiti ako vas neko uhvati u seksu?!) več dr Džes kaže da seks zimi sa otvorenim roletnama i zracima sunca može da promeni hemiju vašeg tela. "Nivo testosterona može biti niži tokom zime, ali malo sunčeve svetlost može pomoći da se ojača libido", kaže dr Džes.

4. “Kašika” poza

Postoji nekoliko seki poza koje je bolje pokušati tokom zime. "Lezite jedno do drugog u kašika položaju da smanjite količinu kože izložene vazduhu. Kašika poza nije samo za maženje. I ne zaboravite ruke. Ova poza omogućava da slobodno koristite svoje ruke da se zagrejete.

5. Toplo ulje
Toplo ulje deluje umirujuće na telu, stvara prijatne senzacije kada je hladno, i miriše neverovatno. Zašto ne pružite vašem partneru masažu i vidite gde će vas odvesti? "Postoji širok spektar divnih mirisnih ulja - od eukaliptusa, bora, čempresa, đumbira, pomorandže i dr.", kaže Džons. "Ova ulja često stvaraju blago peckanje na koži. Budite oprezni gde ih koristite. Ako želite da eksperimentišete sa uljima, budite sigurni da kupujete neka koja su namenjena za tu svrhu kako biste izbegli iritaciju ili infekcije.

Izvor: zenskimagazin