Kako da vas voli zauvek...

Ne zaboravite ove "sitnice"...

.

(Pod)sećanje na početak veze.

Podsećenje na simpatične poruke koje ste jedno drugom slali,ili prvi poljubac je nešto što će otopiti ne samo vaše, već i njegovo srce.

Sitnica koja mu govori da ste ga se setili.

Odnosno nešto što mu kupite bez ikakvog posebnog povoda. A što mu znači puno jer mu pokazuje da mislite na njega i onda kada nije kraj vas. To je osećaj koji mu i te kako imponira.

Kada mu skuvate ručak ili večeru.

Jer najbolji put do njegovog srca je kroz želudac. A frajerima je verojatno jedna od najdražih stvari da dođu kući nakon napornog dana i da pojede nešto što obožava i što ste napravili samo za njega.

Buđenje pored vas.

Možda su neki frajeri preveliki frajeri da bi to ikada priznali, ali jedna od najdražih stvari ikad im je buđenje uz voljenu osobu. Kada se probudi usred noći, ili ujutro, i vidi vas ušuškanu kraj njega, odmah mu je toplo oko srca.

Nežno ophođenje s detetom.

Nema veze pripada li dete vašoj sestri ili najboljim prijateljima. Pogledom na vas s detetom u rukama momentalno će mu kroz glavu krenuti prolaziti razne slike vas kao porodice, jednog dana.

Soft kitty, warm kitty...

Ima temperaturu, sve ga boli, i neprestano kuka kako nema ni snage ni volje ni za što. Ali mu je dovoljno dobro da primeti kako ste počistili ceo stan, skupili njegove prljave maramice i skuvali mu čaj. Da nije tako slinav, odmah bi vas poljubio.

Ko se bije taj se voli.

Na primer tuča jastucima. I povremeno škakljanje, i vrištanje, i štipanje i zajedničko umiranje od smeha. I zapravo, iako ne radite ništa posebno, uživate u zajedničkim trenucima.

Dobar odnos s njegovim roditeljima.

Zapravo, generalno kada vidi koliko se dobro slažete s njegovom porodicom. Jer poslednje što želi je da bude u vezi s devojkom koja će stalno kontrirati njegovoj porodici i gledati ih ispod oka.

Izvor: cosmopolitan