Ova VRSTA SEKSA žene najbrže dovodi DO ORGAZMA

Razna istraživanja su pokazala da muškarci lakše doživljavaju orgazam nego žene. Realno, za to i nije bilo potrebno istraživanje, ali tu su još neki zanimljivi detalji koje sigurno niste znali.

.

Istraživanje, koje je sproveo “National Survey of Sex and Behaviour”, pokazalo je da 91 odsto muškaraca doživi orgazam tokom seksa, za razliku od 64 odsto žena. Još jedna zanimljivost je da 85 odsto muškaraca smatra da njihova partnerka doživljava orgazam, što navodi na zaključak da 21 odsto žena glumi orgazam.

Studija je otkrila joše neke zanimljive detalje. Da li će žena doživeti orgazam zavisi i od tipa seksa, odnosno, da li je oralni, analni, vaginalni ili masturbacija. Dakle, kakav seks će je najpre dovesti do orgazma?

Možda će vas iznenaditi, ali najpouzdaniji način da žena postigne orgazam je – analni seks, s 94 odsto uspešnosti. Međutim, samo 31 odsto žena je probalo analni seks, pa to ne može biti pravo merilo.

Zato je sprovedeno još jedno istraživanje koje je ispitivalo kakav seksualni čin najčešće dovodi žene do orgazma.

Na ovako formulisano pitanje 14 odsto žena je odgovorilo analni seks, 36 odsto njih navelo je vaginalni seks kao najbolji način da postignu orgazam, 26 odsto oralni seks, a 24 odsto orgazam najlakše doživi tokom uzajamne masturbacije.

Izvor: telegraf.rs