Šta žene ne vole u seksu?!

Sa svojom partnerkom treba iskreno da popričate i saznate šta je ono što ona ne voli u krevetu, jer vas prethodna iskustva mogu zavarati i pogrešno navesti da činite ono što njoj ne prija.

.

O ukusima ne vredi raspravljati, ali trebalo bi pričati, makar kad je seks u pitanju. Vaša nova partnerka možda ne voli iste stvari kao bivša i to nećete znati dok s njom ne porazgovarate. Ipak, postoje stvari koje većina žena ne voli u krevetu...

Strasno "buđenje" - Na osnovu ispitivanja 2.300 žena, proizvođač igračaka za seks Lavhani objavio je da je libido nežnijeg pola najniži od 2 do 6 ujutru, a nizak je sve do 9, pa devet od deset dama ne želi strastveno buđenje.

Veliki penis - Iako muškarci smatraju da je veliki penis prednost, naučnici sa Univerziteta u Kaliforniji su objavili rezultate studije, u kojoj je potvrđeno da je idealna veličina za žene 16 cm. Veći "primerci" često uzrokuju bol i neprijatnost.

Mršavi su nepoželjni - Britansko istraživanje, uz učešće 2.500 dama, pokazalo je da se žene ne "lože" na mršave muškarce. Sa korpulentnima se osećaju opuštenije i sigurnije.

Stranac - Mada fantaziraju o seksu sa strancem, u realnom životu čak 87 odsto dama ne bi nikad spavalo sa muškarcem o kojem ne zna ništa, pokazala su istraživanja proizvođača kondoma

Obrnuta "jahačica" - Magazin Womens Health sproveo je istraživanje među 1.200 čitateljki o pozama u krevetu, a rezultati će verovatno razočarati muškarce. Naime, nežniji pol " ne podnosi" pozu obrnute "jahačice", otpozadi i čuvenu 69.

Izvor: novosti