Šta kad vas uhvati dok masturbirate?

Vaša devojka je poranila i zatekla vas dok uživate u samozadovoljavanju? OK, sigurno možete da se izvučete s nečim boljim od "Češao sam se".

.

Studije otkrivaju da masturbiranje poboljšava raspoloženje, omogućava vam da potrajete duže u krevetu, a čak smanjuje rizik od raka prostate.

Međutim, nijedno od tih saznanja neće vam pomoći da se spasite blama ili neprijatne situacije kada vas partnerka zatekne u ovoj nezgodnoj situaciji.

Šta da radite? Ovo su neki od najboljih načina da malo olabavite zategnuti trenutak jezive tišine koji kao da traje beskrajno.

"BILO MI JE DOSADNO, PA SAM HTEO MALO DA SE ZABAVIM"

Ova fraza zvuči otrcano. "Međutim, vaša partnerka će najverovatnije prevrnuti očima i nasmejati se što će neutralizovati nezgodnost situacije", kaže seksolog Ejmi Levin.

"NISAM ŽELEO DA ME ODBIJEŠ AKO BUDEM HTEO SEKS, PA SAM PREUZEO STVARI U SVOJE RUKE"

Ovo je perfektan izgovor jer često dolazi do neslaganja u libidu, a parovi nemaju uvek hrabrosti da razgovaraju o svojim seksualnim problemima. Međutim, ako vas uhvati dok se igrate sa svojim drugarom, ovo je super izgovor koji će vas izvući iz situacije.

"Možda će ovo shvatiti lično i postati svesna vaše situacije, što će vas oboje ohrabriti na konstruktivnu diskusiju", kaže Levin.

"MORAO SAM DA SE OSLOBODIM STRESA. BRZO!"

Ovaj izgovor funkcioniše samo zbog nauke. Masturbiranje oslabađa neurehemikalije poput dopamina i oksitocina, koji podižu vašu energiju, poboljšavaju satisfakciju i aktivaraju cenatr za nagradu u vašem mozgu.

"Dopašće joj se što ste preuzeli odgovornost za svoje uživanje kada ste želeli instant zadovoljstvo", kaže Levin.

"VOLIM SEKS SA TOBOM, ALI JE PONEKAD I OVO DOBRO"

Time što ste odmah naglasili žudnju za partnerkom i time odagnali svaku sumnju da vas ona ne zadovoljava, pa da morate da masturbirate. Ona će razumeti da je u pitanju drugačije ispoljavanje seksualnosti, a ne da je jedan vid seksa bolji od drugog.

"ĆAO! HOĆEŠ DA MI SE PRIDRUŽIŠ?"

"Na ovaj način ćete joj pokazati da se osećate samouvereno u onome što radite i da ste da ste osnaženi i ohrabreni da se pobrinete za svoje želje i zadovoljstvo", kaže Levin.

Izvor: Men's Health