Vlasnice mački su odlične partnerke, evo i zbog čega...

Žene koje imaju mačke nisu baš na vrhu liste omiljenosti kod pripadnika jačeg pola. Nažalost, jer istraživanja sugerišu da su sjajne partnerke i da baš među njima treba da tražite ženu svojih snova.

.

Istraživači su ustanovili da su vlasnici mačaka dobri prijatelji i skromne osobe od poverenja sa kojima uvek znate na čemu ste. Pa, ako su vam dosadile klasične ženske toplo-hladno igrice, nađite damu sa mačkom. Ona neće biti previše emotivno zahtevna i nećete morati neprestano da je uveravate koliko vam znači. Deo tog paketa već dobija od svoje mačke sa kojom je, gotovo izvesno, ostvarila duboku emotivnu vezu. Nezavisna je i niste joj potrebni da je zabavljate ili ubijate dosadu. Za razliku od drugih devojaka koje će vam prigovarati kad odete na piće sa prijateljima, ona će poštovati vašu potrebu za samoćom, druženjem i hobijima. Za to treba da zahvalite njenoj mački. Neće vas kritikovati ni kad ostavite majicu na podu, a farmerke na krevetu, navikla je na dlake svuda po kući, pa je stekla toleranciju na nered.

Poslednje, mada ne i najmanje važno, ova devojka je verovatno inteligentna. Jedna studija je pokazala da će vlasnici mačaka pre završiti fakultet i pronaći zahtevan i odgovoran posao, pa će vas veza sa njom i mentalno ispuniti.

Izvor: novosti